Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 takas S3
Sponsorlu Bağlantılar
SonyXperia
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 takas S3
Arkadaşlar Windows Phone telefonumu severek kullanıyorum ancak uygulama sıkıntısı içimi daralttı sizce S3 takası yapmalı mıyım
09Samet60
Üye
temiz bulursan et bence
SonyXperia
Üye
Konu Sahibi
Temiz derken?
screamofcnc
Üye
bende de 920 vardı çok sıkılmıştım, onu verip xperia ion aldım çok memnunum, s3 kötü bea, nokia alışkanlığın varsa sony tercih et bence ama karar sizin tabiki.
bende de 920 vardı çok sıkılmıştım, onu verip xperia ion aldım çok memnunum, s3 kötü bea, nokia alışkanlığın varsa sony tercih et bence ama karar sizin tabiki.
Zamanında sony çok kullandım çift çekirdekten kaçıyorum. Aslında Windows Phone çok iyi bana kalırsa ama uygulama marketi hiç adil değil ve çok az kullanılabilir uygulama mevcut.
furkey
Üye
saçmalama 920 ile s3 takas mı edilirmiş...
mcnpl4
Üye
benimki temiz değil temiz olsa verirdim sana arka kapağın boyası çıktı biraz
- - - Eklendi - - -
nexus 4 veya htc one ara bence
Invoke
Üye
Bence de daha iyi bir cihazla etmelisin ya da etmemelisin.
Anil-D
Üye
lumia tökezledi 700 e satıyolar en temizini 920 minin
br1903
Üye
bende s3 le etmeyı dusunuyorum ama samsungun kasmları onemlı degıl bı kıtkat rom yukler gecerım s3 un kronık soyulmalırydı fılan benı sogutuyo 920 den sonra ıyı gelırmı s3 bırde 920 degısmemın sebebı mağaza ve aynı seyler sıkıyor belli bi zaman sonra yada basa bas etcegım daha mantıklı cıhazlar varmı nexus 4 olabılır kamera sıkıntı degıl canon 600d var