Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 Ses Problemi
Sponsorlu Bağlantılar
OttomaN TigeR
Üye
olabilir abi.
charmingraul
Üye
Konu Sahibi
Şu anda çarklar dönmüyor telefon kapalı 10 dakikadır açılmasını bekliyorum ama kendi kendini yeniden başlatmıyor telefonu ben mi açmalıyım
papakudioflu
Admin
şarja tak beş on dakika sonra kendisi acilir.
charmingraul
Üye
Konu Sahibi
Şu an çarkların dönmeye başlamasından bu yana 14 saat geçti fakat hala çarklar dönüyor bu normal birşey değildir heralde
OttomaN TigeR
Üye
Bir önceki sayfada yazmış olduğum yorumu atlamış olmalısın. Şarja taktıktan sonra tuş kombinasyonu ile reset atarak beklemen gerekiyordu.
charmingraul
Üye
Konu Sahibi
Evet malesef atlamışım şimdi ne yapmalıyım peki
OttomaN TigeR
Üye
Cihazın tekrar kapanmasını bekleyeceksin maalesef
charmingraul
Üye
Konu Sahibi
şu an tekrar kapandı dediğiniz gibi telefonu şarja taktım şarj oluyor göstergesi çıktı o varken tuş kombinasyonlarını uyguladım fakat hala şarj oluyor herhangi bir açılma yok telefonda
OttomaN TigeR
Üye
Tamam, biraz bekle ben dahil bir kaç kişide de aynısı olmuştu. Eğer yine çarklar çıkarsa şarjdan çek ve yine aynı yolu izle, bundan sonra biraz sabır gerekiyor.
charmingraul
Üye
Konu Sahibi
Peki sağolun bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim ben en iyisi sizin dediklerinizi uygulayayım gelişmeleri tekrar buraya yazarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim
OttomaN TigeR
Üye
Rica ederim inşallah senin için sonu hayır olur, yoksa servise götürüp yazılımı tekrar yükletmek icap edecek.
Bilgin olsun diye söylüyorum, eğer yanlış hatırlamıyorsam (ÖEY) Özgür arkadaşımızın sıfırlama ile ilgili bir konusu vardı sanırım. O konuda sıfırlama yapacak kişilere hitaben şöyle söylüyordu, telefonunuzun yedeğini alıp uygulamaları manüel olarak kaldırdıktan sonra sıfırlama yapın. Bu şekilde daha sorunsuz bir sıfırlama işlemi gerçekleşiyor.