Lumia 920 Ses Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ses Problemi
Arkadaşlar son 2 haftadır telefonumda arama yaptığımda karşıdaki kişinin sesini alamıyorum ve açtığım müziklerden ses çıkmıyor. Fakat beni biri aradığında veya mesaj geldiğinde ya da alarm kurduğumda telefondan ses geliyor. Sebebi sizce donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır yardımlarınızı bekliyorum..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
seni başkası aradığında karşı tarafın sesini alabiliyormusun.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ahize sesi kısık olabilir mi:hmmm

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Ahize sesi kısık olabilir mi:hmmm
yok hayır kısık değil onunla alakası yok

- - - Eklendi - - -

%90 sorunun çözülecektir.
Bu herkeste ara ara karşılaşılan bir durum. :oke:
Soft reseti denedim fakat hala bir düzelme yok yine aynı sorunla karşı karşıyayım arama aldığımda telefonum çalıyor zil sesim çalıyor ama müzik çaları açtığımda hiçbir şarkıdan ses çıkmıyor sebebini bir türlü anlayamadım çok garip

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Soft reseti denedim fakat hala bir düzelme yok yine aynı sorunla karşı karşıyayım arama aldığımda telefonum çalıyor zil sesim çalıyor ama müzik çaları açtığımda hiçbir şarkıdan ses çıkmıyor sebebini bir türlü anlayamadım çok garip

Soft reset atabildiğine eminsin değil mi?

Soft Reset

Bu işlem kısaca telefonu yeniden başlatma etme işlemidir. Genellikle telefonun donarak tepkisiz hale geldiği,
ses dosyalarını çalmadığı, çalışır durumda olmasına rağmen ekranın karardığı durumlarda kullanılır. Bu işlem sonucunda dosyalarınızda ve ayarlarınızda herhangi bir silinme ya da sıfırlanma gerçekleşmez. Basit donma, kararma ve tepkisizlik durumlarında öncelikle bu yöntemin kullanılması tavsiye edilir.

• "Güç tuşu ile birlikte ses kısma tuşuna" 10 saniye basılı tutup telefon titreyene kadar bekleyin.

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Evet tabi ki eminim ama hala bir düzelme yok acaba hard reset atsam mı diye düşünüyorum ama hem işe yaramayacağından korkuyorum hem de hard resetten sonra çıkan sorunları yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sorunun yazılımsal olduğu aşikar. İstersen Nokia müziği kaldırıp tekrar kur birde böyle dene.

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda hard reset atıyorum bakalım ne olacak yaklaşık iki saattir çarklar dönüyor beklemedeyim hala..

- - - Eklendi - - -

Bir de şarjım fullken hard resete başladım şu an telefonu şarja taksam sıkıntı olur mu resetin ortasında telefonun şarjının bitmesinden korkuyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bir de şarjım fullken hard resete başladım şu an telefonu şarja taksam sıkıntı olur mu resetin ortasında telefonun şarjının bitmesinden korkuyorum

Şarja takma şu an için.
Eğer haldeyse yetmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Hard formatı telefon kapalıyken atacaksın unutma :oke:

Eğer sorun yine çözülmezse servislik olmuştur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır şarja takma (zaten şarj olmaz) bitene kadar bekle kendiliğinden kapansın sonra şarja tak ve hard reset uygula ve biraz bekle kendiliğinden açılıyor.

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Peki madem takmayayım biraz daha bekleyeyim baya uzun sürecek gibi duruyor :)

Kapalıyken başlattım saat 19 civarıydı sanırım reseti başlattığımda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bir keresinde %95 ile sıfırlama işlemine akşam saat 5'te başlamıştım saat 10'a doğru tamamlanmıştı. İşin rast gitsin :)

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağolun bakalım benimki ne kadar sürecek :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben bugun ilk defa carklarda kaldim lumia720 ile acayip bir duyguymuş:kop:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

he ya onlarca defa sifirladim cihazlari bişey olmadi. Bu sabah oturuyordum oylesine bir sifirlayayim dedi baktim carklar dönüyor da dönüyor. Oyle kendi halinde attim cekmeceye bir saat sonra baktim acilmiş. Ama o arada sim karti cikarttim belki etkisi olmuştur. :bilmm

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
yalnız değilmişim demek ki :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt