YsF_90
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bu konu üzerinde bende konu açmıştım şebeke yok hatası aynı sorun bir çoğumuzda var benim tahminim 3g de kullanmamız dan oluyor gibi 3g çekmediği zaman bu hatayı veriyor ve cihaz kapatıp açmayınca düzelmiyor aynı sorunu 2g de yaşayan varmı acaba
bendede vodafone hatta aynı problem var mikrosim alınca düzeldiEvet bu olay kullanıcılar arasında çok konuşuluyor. Aslı var mı bilmiyorum, 2G'de sorun olmadığı, meselenin Avea'nın 3G ayarında meydana geldiği söyleniyor.
Bana hızlı net lazım olduğundan 3G'yi kapatmıyorum hiç. Ve Black gelene kadar arada bir, ayda bir nadiren o sorun oluyordu. Black güncellemesi geldikten neredeyse her gün olmaya başladı.
En son 4-5 gün önce kesme kartı atıp yerine orjinal mikrosim aldım. Ve sorun düzelmiş gibi görünüyor.
Benim telefon bir tek asansörde servis yok diyor herhalde çekmediği için. Bunun dışında ne ses iletiminde ne de bağları konusunda sorun yaşamıyorum. Turkcell kesme sim kullanıyorum. Ama şunu söyleyebilirim kesme sim kartlar şarja da ciddi derecede etki eder.
çünkü en dar bant aralıklı 3G lisansı Avea'da.Genellikle AVEA'da sorun yaşanıyor
iyi yönde mi kötü yönde mi ?Benim telefon bir tek asansörde servis yok diyor herhalde çekmediği için. Bunun dışında ne ses iletiminde ne de bağları konusunda sorun yaşamıyorum. Turkcell kesme sim kullanıyorum. Ama şunu söyleyebilirim kesme sim kartlar şarja da ciddi derecede etki eder.
peki orijinal microsim almak kesin çözüm olacak mı?
bende sizin gibi sürekli 3g kullanıyorum bazen aynı gün içinde 2-3 kez sim hatası alıyorum muhtemelen de 3g nin çekmediği anda oluşuyor bu hataSorunun kaynağı farklı değilse muhtemelen çözecektir.
10 TL'ye veriyorlar MicroSim'kartı. 2-3 saat içinde de hat açık hale geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?