Öneri Lumia 920 Satmayı Düşünüyorum!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Satmayı Düşünüyorum!!!!
arkadaşlar 1020 aldım daha öncesinde siyah 920 kullanıyordum şimdi satmayı düşünüyorum 700 lira fiyat düşünüyorum uygun mudur? ekran da beliren çizgi vardı öncesinde servis ekranı değiştirdi şimdi bir problemi yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
satıcı fiyatı düşünmüşsünüz:oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Fiyat güzel bence birde cihaz fotolorını çiziğini şusunu busunu görseydik iyiydi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Peki beyler bir şey soracam 900 tlye sıfır gibi kullanılmış çiziksiz sarı renk hiçbir sorunu yok alan olur mu 900'e ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
kasanın arkası ne oldu öyle ya ?

pirenuri

pirenuri

Üye
tövbe estağfurullah naptın sen o kasaya ya

oznkrts

oznkrts

Üye
Bi an kasayı deri kaplama sandım :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
eski tlefondada çizik vardı şimdi kılıf kullanmamın tek nedeni o çiziklerden korumak

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Ben Lamia 920 mi satamadım :) sen bunu başarabilirsen helal olsun derim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nasıl bir masaymış bu yahu! :blink:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Benim beyazda öyle o kadar olmasada yinede arkası kılcallarla dolu ama beyaz olduğu için yüksek ışık altında bakmadıkça belli olmuyor. Bu arada zaten sıfırı 1100₺ ye kadar indi satamzsın 900e o cihaz 650-750 arsı bir fiyat eder.

Hagios

Hagios

Üye
İşte kılıfın ne kadar gerekli olduğunu görüyoruz :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
İşte kılıfın ne kadar gerekli olduğunu görüyoruz :)
Ama telefonun görüntüsünü bozuyor ve kalın yapıyordu. Ben artık çizikler belli olmasın diye CC-1043 Siyah-Sarı-Kırmızı-Mavi aldım. 15 er den 60 ₺ ye canım sıkıldıkça değişiyorum. Ama sarı Bi farklı benim tel beyaz. Keşke sarısını alaydım. Bu arada siyah nedense tam oturmuyor :D

Hagios

Hagios

Üye
Ama telefonun görüntüsünü bozuyor ve kalın yapıyordu. Ben artık çizikler belli olmasın diye CC-1043 Siyah-Sarı-Kırmızı-Mavi aldım. 15 er den 60 ₺ ye canım sıkıldıkça değişiyorum. Ama sarı Bi farklı benim tel beyaz. Keşke sarısını alaydım. Bu arada siyah nedense tam oturmuyor :D

Doğru görüntü değişiyor yani biraz kaba oluyor kalın olunca falan.Ama çizildikten sonra görüntü kalıcı olarak değişiyor :)

yeminli06

yeminli06

Üye
Benim bu kadar fazla değil ama benim kasada da çizikler var acaba servise versem ücretsiz değiştirirler mi

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Benim bu kadar fazla değil ama benim kasada da çizikler var acaba servise versem ücretsiz değiştirirler mi
Değiştirme ihtimaller %0.0001 benimde ekranda bayağı çizik kasada bayağı yüksekten çakıl taşlarının arasına düştüde. Ama sorun etmiyorum jelatinle küçük çizikler kapanıyor. 2 tane büyük var onlar kalıyor kasa içinde CC-1043 lerden aldım. Sıkıntı yok yeni 4.5-5.00" üst düzey lumialar çıksın alıp geçeceğim zaten ama onu özenli kullanacağım.Kasamdaki çizikler çok yoğun ışık altında belli oluyor bu arada.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
700 lira çok fazla bu cihaza benim görüşüme göre. Eskişehir'deki telefoncularda tertemiz telefonu 750 liraya satıyorlar. Bulunduğunuz yerdeki pazar payını bilemem. Ama telefonun ahı gitmiş vahı kalmış

Üst Alt