Bi an kasayı deri kaplama sandım![]()
masa üzerinde ileri geri, süre ede bu hala gelditövbe estağfurullah naptın sen o kasaya ya
Ama telefonun görüntüsünü bozuyor ve kalın yapıyordu. Ben artık çizikler belli olmasın diye CC-1043 Siyah-Sarı-Kırmızı-Mavi aldım. 15 er den 60 ₺ ye canım sıkıldıkça değişiyorum. Ama sarı Bi farklı benim tel beyaz. Keşke sarısını alaydım. Bu arada siyah nedense tam oturmuyorİşte kılıfın ne kadar gerekli olduğunu görüyoruz![]()

Ama telefonun görüntüsünü bozuyor ve kalın yapıyordu. Ben artık çizikler belli olmasın diye CC-1043 Siyah-Sarı-Kırmızı-Mavi aldım. 15 er den 60 ₺ ye canım sıkıldıkça değişiyorum. Ama sarı Bi farklı benim tel beyaz. Keşke sarısını alaydım. Bu arada siyah nedense tam oturmuyor![]()

Değiştirme ihtimaller %0.0001 benimde ekranda bayağı çizik kasada bayağı yüksekten çakıl taşlarının arasına düştüde. Ama sorun etmiyorum jelatinle küçük çizikler kapanıyor. 2 tane büyük var onlar kalıyor kasa içinde CC-1043 lerden aldım. Sıkıntı yok yeni 4.5-5.00" üst düzey lumialar çıksın alıp geçeceğim zaten ama onu özenli kullanacağım.Kasamdaki çizikler çok yoğun ışık altında belli oluyor bu arada.Benim bu kadar fazla değil ama benim kasada da çizikler var acaba servise versem ücretsiz değiştirirler mi