PureFood
Üye
biri stabillik mi dedi ? Ios dünyanın en hızlı en stabil ve en iyi işletim sistemidir.
o eskidendi tatlım.
Bu telefon yarıştırma merakınızı bir türlü anlamıyorum.Tavsiyenizi yapıp geçin.
Sonuçta bu tür atışmalar hep kavga ile bitiyor zaten Süleyman'ım. Neticede burası bilgileri paylaşmak ve yardımlaşmak için var. Bazı konulardaki yazıları/cevapları görünce diyorum ki bazen; acaba ... fan sayfasında mıyım!!!
Aslinda haklisin abi.. Sidk yaristirir gibi cihaz yaristiriyoruzbos yere kavgadan baska bir ise yaramiyor.
İphone 5 de radyo yok zaten ama Lumia cipsetinde radyo var fakat şuan deaktif durumda. Eğer isterse microsoft bu özelliği bir güncelleme ile aktif edebilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda ikisinin dezavantajlarında radyoları yok diyo
Estağfurullah kardeşim, ben seni tanıyor ayrıca senin samimiyetini de iyi biliyorum.Sen de oylesin abim bana cok onemli bisey hatirlattin da ogrettin de
Estağfurullah kardeşim, ben seni tanıyor ayrıca senin samimiyetini de iyi biliyorum.
Hadi ama. iPhone 5 920 den cok daha hizli.
Karşılaştırma videolarını izleyin. Hani şu aynı işlemi aynı anda iki telefonada uyguladıkları videoları. Lumıa i5'ten yavaş değıl kesınlıkle. Aynı hızda veya çok kuçuk farkla hızlı. Yanı bu 2 telefon arasında kalan bırısı ıçın hız bir kriter olamaz. Stabillik tartışılır.
Not: İphone 5 alan arkadaşım 16GB olduğu için müzik sığdıramadığını söyledi ve sattı telefonu. Zaten incelememiz yaklaşık 2 hafta önce olmuştu. Şimdi gelen parayla L920 yada Note 2 alcak ama bi karar veremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?