Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Bu telefon yarıştırma merakınızı bir türlü anlamıyorum. Tavsiyenizi yapıp geçin.

Türe

Üye
Tepkiler: ardacumhur ve OttomaN TigeR

smh60

Üye
burda ikisinin dezavantajlarında radyoları yok diyo

Nokia lumia 920 tavsiye ederim.

Tepkiler: berko47 ve cs_oyuncu1

Aslinda haklisin abi.. Sidk yaristirir gibi cihaz yaristiriyoruz bos yere kavgadan baska bir ise yaramiyor.
Sonuçta bu tür atışmalar hep kavga ile bitiyor zaten Süleyman'ım. Neticede burası bilgileri paylaşmak ve yardımlaşmak için var. Bazı konulardaki yazıları/cevapları görünce diyorum ki bazen; acaba ... fan sayfasında mıyım!!!

Duyarlılığın için ayrıca teşekkür ederim canımsın.

- - - Eklendi - - -

burda ikisinin dezavantajlarında radyoları yok diyo
İphone 5 de radyo yok zaten ama Lumia cipsetinde radyo var fakat şuan deaktif durumda. Eğer isterse microsoft bu özelliği bir güncelleme ile aktif edebilir.

Türe

Üye
Sen de oylesin abim bana cok onemli bisey hatirlattin da ogrettin de

Tepkiler: OttomaN TigeR
tabili iPhone 5 telefona ios sistemi hakim

Hadi ama. iPhone 5 920 den cok daha hizli.

Karşılaştırma videolarını izleyin. Hani şu aynı işlemi aynı anda iki telefonada uyguladıkları videoları. Lumıa i5'ten yavaş değıl kesınlıkle. Aynı hızda veya çok kuçuk farkla hızlı. Yanı bu 2 telefon arasında kalan bırısı ıçın hız bir kriter olamaz. Stabillik tartışılır.

Türe

Üye

Sen de Haklisin dostum.

İşte forumda böyle yorumlar okumayı özlemişim.Kesin kavga çıkar kapanır diyordum ama abilerimiz sağolsunlar süper bir paylaşım ortamı oluşturmuşlar herkes fikrini söylemiş,karşısındakine saygısını göstermiş

Mükemmelsiniz maxicep.com ailesi.İyi ki buradayım iyi ki sizlerleyim

Tepkiler: kadir_1587 ve Türe
Birbirine yakın hızları var. Ama söz konusu fiyat olunca Lumia 920 bir adım önde oluyor.

pirenuri

Üye
Ya kardeşim Batuhan diye bir arkadaşımda İphone 5 var bende Lumia 920 var Ahmet can da S3 var . Kuzenimde Note 2 var. Hepsini kullandım.Şimdi olsa Aralarında ya Note 2 ya da Lumia920 alırdım. Note 2 alcaktım aslında Android olduğu için almadım.Gelelim karşılaştırmalara 4 cihazıda aldım elime 4 ünüde birden açtık İlk s3 geldi sonra Note 2 Lumia 920 ve İphone 5 hemen hemen aynı anda geldi ama Note 2 biraz daha öndeydi . Hepsinde Gun Bros diye bir oyun var başladık oynamaya (hepsinin sarjı %100 dü ). 1saat 30 dk oynadık. Aynı anda bıraktığımızda telefonları tekrar kapatıp açtık . Sarj seviyeleri : İphone 5 %76 Lumia 920 %83 S3 %71 Note 2 %79 du (Siz de farklı olabilir.) Sonra internete girdik. Herkes kendi tarayıcısından girdi. Açıkcası Lumia 920 nin tarayıcısı göze çarptı hemen. Hepsinden bi ouuuvv sesi geldi . İphone 5 in tarayıcısı Note2 ve S3 e göre daha iyiydi.1 saat 53 dk internette takıldık.(Wi-fi üzerinden). İphone 5 %68 Lumia 920 %74 s3 %62 Note 2 %66 (note 2 niye böyle birden düştü anlayamadım.)Sonra dışarı çıktık.(saat 15:30 gibiydi). Hava güneşliydi.Çıkardık telefonları son parlaklığa ayarladık. Lumia 920 açık ara farkı koydu.Sonra ben İphone 5li arkadaşımı;s3 lü arkadaşımda kuzenimi aradı. Yaklaşık 45-50 dk konuştuk. Sarj seviyeleri: İphone 5 %53 Lumia 920 %64 S3 %48 Note 2 %54.Başladık fotoğraf çekmeye. İç mekanda aydınlık ortamda İphone5>L920>Note2>S3 ; karanlık ortamda L920>Note2>İphone5>S3 . Dış mekanda aydınlık ortamda L920>Note2>İphone5>S3; Karanlık ortamda L920>Note2>S3>İphone5.
Sarj seviyeleri:İphone 5 %26 Lumia 920 %39 S3%23 Note2 %21 di. İnternet cafeye gidip 2 saat felan oyun oynadık saat 9.30 du.Hiçbiri telefonlara dokunmadı . 2 saat sonunda eve geldiğimizdeki sarj durumu: İphone5 %23 Lumia 920 %34 S3 %18 Note 2 %16 ydı. Güzel bir inceleme yaptığımızı düşünüyorum. Fotoğrafları veremiyorum çünki incelemelerimiz uzun sürdü. inşallah 1 kaç güne onlarıda toparlarım size gösteririm. Okuduysanız ne mutlu bana

Not: İphone 5 alan arkadaşım 16GB olduğu için müzik sığdıramadığını söyledi ve sattı telefonu. Zaten incelememiz yaklaşık 2 hafta önce olmuştu. Şimdi gelen parayla L920 yada Note 2 alcak ama bi karar veremedi.

İphone5in bataryası 1440 mAh olmasına rağmen iyi performans veriyordu. Gerçekten tebrik ettim. L920 de bayağı iyi (benim Kalibrasyonu yapmama rağmen)

Tepkiler: kadir_1587

Türe

Üye
1440 mAh ' lik bataryadan performans beklememeli.

pirenuri

Üye
Not: İphone 5 alan arkadaşım 16GB olduğu için müzik sığdıramadığını söyledi ve sattı telefonu. Zaten incelememiz yaklaşık 2 hafta önce olmuştu. Şimdi gelen parayla L920 yada Note 2 alcak ama bi karar veremedi

Türe

Üye

Sormasi ayip kac gb arsivi var

pirenuri

Üye
Kendisi benim gibi sürekli dizi izleyen birisi ve telefonuna atmayı seviyor dizilerden bi 7 GB var 11 GB da müziği var