bulutsuzgece
Üye
Yalnızca fikirlerimizi beyan edelim arkadaşlar.
Karşılıklı cevaplaşma ve atışma en sonunda tartışmaya dönüyor.
Şimdiden uyarayım.
çıkmadığına göre seninle "daha doğmamış bir bebeğin" tartışmasını yapacak değilim.
Çıktığı zaman yakınlarda olun lütfen. Yüzünüzü görmek isterim. İphone içinde anında çıkmamıştı.
Ooooo masallah konu nerden nerelere gelmis.arkadaslar alt tarafi 2 tane cihaz hakkinda yorum yapacaksiniz.olumlu yada olumsuz.maksat konuyu acan arkadasa bu 2 cihaz hakkinda elimizden geldigi kadariyla yardimci olabilmek.herkes bilgilerini düşüncelerini mümkün olabildiğince kırıcı olmadan yapsa daha uygun olmaz mi?
bence nokia lumia 920 daha iyi bir telefon ama sen yok ben daha çok uyguluma isterim dersen iphone al. tabii ki şöyle bir şey de var telefonu çıkarınca millete hava atmak istiyorsan rengiyle büyüklüğüyle lumia al. bide bazı yerlerde telefon çok ağır diyorlar lumia 920 ye. bence bir problem yok ağırlığında telefonu tutunca telefonu hissetmelisin ciddi bir alet olduğunu anlamalısın. iphone 5 çok hafif ne öyle ya o? kuş tüyü gibi
25 şubatta ne var ki
bence nokia lumia 920 daha iyi bir telefon ama sen yok ben daha çok uyguluma isterim dersen iphone al. tabii ki şöyle bir şey de var telefonu çıkarınca millete hava atmak istiyorsan rengiyle büyüklüğüyle lumia al. bide bazı yerlerde telefon çok ağır diyorlar lumia 920 ye. bence bir problem yok ağırlığında telefonu tutunca telefonu hissetmelisin ciddi bir alet olduğunu anlamalısın. iphone 5 çok hafif ne öyle ya o? kuş tüyü gibi
Zaten onun başarısı orada
Orası öyle telefonu eline aldığın zaman sağlamlık hissi verecek dolgun olacak. Ama burda işin kalitesi incelikte.abi bence tam tersi olmali. telefon dedigin agir olacak guven verecek
biri stabillik mi dedi ? Ios dünyanın en hızlı en stabil ve en iyi işletim sistemidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?