kadir_1587
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabiki de Lumia 920.ip5 in isminden baska bi artisi yok.sadece hava olsun diye alinan bi cihaz bence.yine de karar senin arkadas
Dün 5-10 dakika arkadaşlarımın cihazlarını karıştırdım. Biri iphone 5 siyah, diğeri galay s3 beyaz, bendeki lumia 920 beyaz.
Kesinlikle ama kesinlikle 920 diyorum bak cihazımı savunmuyorum ama cihaz şöyle biraz ele otursun kuş gibi olmasın dersen mutlaka 920.
kendi izlenimlerim;
i5 hafif evet, ancak o kadar hafif ki elden düşecek hissi çok fazla. (ya da ben 920nin ağırlığını çok seviyorum bilmiyorum)
kesinlikle i4s ergonomi bakımından çok daha güzel oturuyor ele. 5 ise sıska zayıf bir çocuk gibi.
galaxy s3 dokunmatiği kesinlikle ve kesinlikle 920den daha kötü.
telefon 4.1.2 idi, yine de kendi yorumum, iğrenç bir arayüz, mesajlaşma bölümü bu kadar kötü yapılamaz..
bunlardan sonra iyi ki 920 almışım diyorum. hele bi portico ve apollo+ gelsin ondan sonra gör bakalım s3 i5 kalıyor mu piyasada
yine de ikisini de incele ondan sonra karar ver derim.
Nesnel bir neden göremedim
Amacım kesinlikle ve kesinlikle karalamak değil .Ki ben Galaxy S2 ve İ4s'i çok seven biriyim.Zamanında alamadım diye çok üzülmüştüm S2'yi. 4S ise benim için kusursuzdu.. Görüşlerim kişiseldir. Tam tersini düşünmeniz ya da katılmamanız gayet normal. Ancak yorumlarıma ve incelememe göre S3 dokunmatiği 920 kadar hassas değil. Kişisel kanaatim bu yönde. Menü tasarımı zaten zevk meselesi değişken bir mevzu ona girmiyorum.
- - - Eklendi - - -
Nesnel yoruma açık bir konu değil, görüş ve tavsiye istemiş, bende kendi inceleme sonucu görüşlerimi yazdım.
L920 bataryası bu kadar çabuk bitiyorken sırf batarya için dahi L920 deniyorsa iphone batarya yı ne yapmış düşünemiyorum
batarya performanslarini testlerle karşilaltirmak gercekci olmaz. İki cihazi da ayni kullanim şartlarinda kullanarak test etmek daha adil olur. Yoksa lumia920 ile 3 gunu rahat cikaranlarin olacagi gibi 12saatte şarji biten de olacaktir örnek BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?