PureFood Üye Şarjda oyun oynarsam ya da wireless ile takılırsam biraz ısınıyor evet. ama kendi kendine şarjdayken ısınma hiç yok.
Şarjda oyun oynarsam ya da wireless ile takılırsam biraz ısınıyor evet. ama kendi kendine şarjdayken ısınma hiç yok.
OttomaN TigeR Üye PureFood' Alıntı: Şarjda oyun oynarsam ya da wireless ile takılırsam biraz ısınıyor evet. ama kendi kendine şarjdayken ısınma hiç yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
PureFood' Alıntı: Şarjda oyun oynarsam ya da wireless ile takılırsam biraz ısınıyor evet. ama kendi kendine şarjdayken ısınma hiç yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
katil_197 Üye bu sorun bana dün akşam oldu şarj tayken ele alınmayacak şekilde ısınmıştı sabahta kendi kendine ısınmaktan şarjı bitmişti
bu sorun bana dün akşam oldu şarj tayken ele alınmayacak şekilde ısınmıştı sabahta kendi kendine ısınmaktan şarjı bitmişti
respection123 Üye Şu ana kadar bu telefondan hiç bir sıkıntı yaşamadım ne ısınma ne donma ne donanımsal , yazılımsal bir sıkıntı yasamadim ince telefon canavar gibi 720
Şu ana kadar bu telefondan hiç bir sıkıntı yaşamadım ne ısınma ne donma ne donanımsal , yazılımsal bir sıkıntı yasamadim ince telefon canavar gibi 720