Tavsiye Lumia 920 Kolon Sorunu Varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Kolon Sorunu Varmı ?
Arkadaşlar merhaba. Nokia 920 sahibi bir arkadaş Telefonuma takas +150 lira verdi. Cihaz güzel ancak kolondan ses sanki tizli geliyor. Bu genel olan birşey mi yoksa cihazda problem olabilir mi? Haber bekliyorum teşekkürler.

beats

beats

Üye
Arkadaşlar merhaba. Nokia 920 sahibi bir arkadaş Telefonuma takas +150 lira verdi. Cihaz güzel ancak kolondan ses sanki tizli geliyor. Bu genel olan birşey mi yoksa cihazda problem olabilir mi? Haber bekliyorum teşekkürler.
Şimdi kolon demişsin ama kolon birçok yerde geçiyor; inşaat, ses sistemi, 3. Kolon vb.:)
Neyse ama ses sistemi olarak anlıyorum ekolayzır mevcut ses ayarlanabilir.

Unutmadan Lumia 920 ilk seri cihazlarda mikrofon sorunu var, sesin karşıya gitmesini aşırı azaltıyor en çok buna dikkat et. Arama falan yap test et onu geri kalanı kontrol edersin zaten.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bu nim Lumia 920'm de böyle bir sorun yok. Kolon derken ahizeyi mi kastediyorsunuz.
Benimkinde hiçbir şekilde ses ile alakalı cızırtı vs sorun yok.

ErenMSC

Üye
Kolon ve ses :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Serhan
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Yok kabul etmedim ya, cihazın ses problemi miğdemi bulandırdı. Teşekkür ederim yardımlar için. Konu kilitlenebilir :)

Üst Alt