Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeLumia 920 Kolon Sorunu Varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
alyuz41
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 Kolon Sorunu Varmı ?
Arkadaşlar merhaba. Nokia 920 sahibi bir arkadaş Telefonuma takas +150 lira verdi. Cihaz güzel ancak kolondan ses sanki tizli geliyor. Bu genel olan birşey mi yoksa cihazda problem olabilir mi? Haber bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Nokia 920 sahibi bir arkadaş Telefonuma takas +150 lira verdi. Cihaz güzel ancak kolondan ses sanki tizli geliyor. Bu genel olan birşey mi yoksa cihazda problem olabilir mi? Haber bekliyorum teşekkürler.
Şimdi kolon demişsin ama kolon birçok yerde geçiyor; inşaat, ses sistemi, 3. Kolon vb.
Neyse ama ses sistemi olarak anlıyorum ekolayzır mevcut ses ayarlanabilir.
Unutmadan Lumia 920 ilk seri cihazlarda mikrofon sorunu var, sesin karşıya gitmesini aşırı azaltıyor en çok buna dikkat et. Arama falan yap test et onu geri kalanı kontrol edersin zaten.
osmanmert94
Üye
Bu nim Lumia 920'm de böyle bir sorun yok. Kolon derken ahizeyi mi kastediyorsunuz.