Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 İle 925 Arasındaki Fark Nedir?
Sponsorlu Bağlantılar
blackcemre
Üye
Konu Sahibi
papakudioflu
Emekli Yönetici
6lensli kamera,aluminyum govde,50gram daha hafif ve 2mm civarinda daha ince,OLED ekran sayesinde daha keskin renkli ekran ve daha iyi şarj omru.
ben lumia 920 aldım kötü mü sizce? Bide şarj olurken soba gibi oluyor ne ypmalıyım?
papakudioflu
Emekli Yönetici
Tabi ki degil. Lumia920 ile 925 arasinda guncellik konusunda pek fark olmayacak. Şarjda bir miktar isinmasi normal. Acik arkaplan gorevleri varsa ve o uygulamalar net kullaniyorsa isinmayi arttirir.
bu soruyu sormak için biraz geç kaldın. sanırım sen 920'yi bilinçsizce ve araştırmadan aldın çünkü bu 2 telefon karşılaştırmaları çok yapıldı.
Lumia820
Üye
Bu ksrşılaştrmaya 820 yi de ekleyebilir misinz
Sensation
Emekli Yönetici
Bir de 925'de kablosuz şarj için ek kapağa ihtiyaç var
PureFood
Üye
920,925,928 ve 1020 bunlar kardeş telefon istediğini al fark olmayacak. 928 hariç tabi
zorbaa
Üye
turkiyede fiyatlari ayniymis ben 920 yi 925 16gb in yari fiyatina aldim l900 de aldigim fiyatin yarisina sattim yani tlf bana 300 tl ye mal oldu Boyle bir imkanla aldiysan eyvallah ama ayni fiyata gidip l920 aldiysan hata yapmissindir haberin ola
ÖEY
Üye
Hafta sonu 925'i inceleme fırsatı buldum. Kesinlikle bambaşka bir cihaz olmuş. Almayı düşünen ama karar veremeyen varsa mutlaka bir shopa gidip eline alıp incelesin, o zaman farkı anlayacaksınız zaten
Hafta sonu 925'i inceleme fırsatı buldum. Kesinlikle bambaşka bir cihaz olmuş. Almayı düşünen ama karar veremeyen varsa mutlaka bir shopa gidip eline alıp incelesin, o zaman farkı anlayacaksınız zaten