lumia 920 ile 820 arasındaki fark ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archh

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 ile 820 arasındaki fark ?
Lumia 920 ile 820 arasındaki farklar nelerdir? Ben kameradan başka bi fark göremedim.

komando04

komando04

Üye
birincisi çözünürlüğü,ikincisi,kamerası,üçüncüsü,ekran boyutu,dördüncüsü piremotıon hd ekran,beşincisi o sekiz gb bu 32 gb yani 920 hafıza üstün

- - - Eklendi - - -

birincisi çözünürlüğü,ikincisi,kamerası,üçüncüsü,ekran boyutu,dördüncüsü piremotıon hd ekran,beşincisi o sekiz gb bu 32 gb yani 920 hafıza üstün

Placebo-

Placebo-

Üye
Donanımları aynıydı sanırım. Gerisi farklı. :D

archh

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonuyla fotoğraf çekmek gibi bir alışkanlığım yok o zaman 820 alcaz o zaman sanırsam :)

Placebo-

Placebo-

Üye
cep telefonuyla fotoğraf çekmek gibi bir alışkanlığım yok o zaman 820 alcaz o zaman sanırsam :)

Mantıklı tabii ki. Donanım aynı. Hatta 820 ekran çözünürlüğü olark daha düşük olduğu için daha performanslı olur oyunlarda.

pirenuri

pirenuri

Üye
920 de 32 gb dahili depolama hafızası bulunurken bu hafıza Sd kartla yükseltilemiyor. 820 de ise 4gb depolama hafızasının yanında SD kart ile 64 Gb kadar çoğatlabilirsiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kamera benim icin onemli degil diyorsan lumia820 aradaki 400tl farkin hakkini verir. O fiyatlarda da bu performansi vericek cok az telefon olur.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Kamera problem değil ise senin için 820 paranın hakkını verir.Kamera problem değilse 820 daha doğru bir seçim olabilir arada 400 lira fark var sonuçta.

komando04

komando04

Üye
ama aradaki çözünürlük gerçekten fark ediyor ve bide prmotıon hd ekran olması

archh

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıyorum çözünürlüğü daha iyiyse sorun yok :)

phantomddl

Üye
5800 kullanıyorum çözünürlüğü daha iyiyse sorun yok :)
5800 3.2 inch ekranda 360 x 640 pixel çözünürlük (229 ppi) sunarken
820 4.3 inch ekranda 480 x 800 pixel çözünürlük (217 ppi) sunuyor.

Çözünürlük olarak pek fark olmasada AMOLED ve daha büyük bir ekran, al benisi ile daha güzel bir kullanıcı deneyimi yaşatır.

NUD

NUD

Üye
Amoled ekran kendini bariz farkettirir

Gascoine

Gascoine

Üye
Lumia 820'de arka kapakları değiş tokuş yapabiliyorsunuz ayrıca..

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
920'nin kamerası üstün, ekranı eldivenle kullanılıyor, ekranı 60 herz yenileme özelliği var, kablosuz şarjı var, ekran çözünürlüğü daha yüksek, dahili depolama alanı çok daha yüksek vs vs.
820 daha ucuz, daha hafif, sd kart takılabilir vs. vs.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
920'nin kamerası üstün, ekranı eldivenle kullanılıyor, ekranı 60 herz yenileme özelliği var, kablosuz şarjı var, ekran çözünürlüğü daha yüksek, dahili depolama alanı çok daha yüksek vs vs.
820 daha ucuz, daha hafif, sd kart takılabilir vs. vs.

lumia820'ye kablosuz şarjli arka kapak takilabiliyor.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
lumia 820 fiyat ve özellik olarak tam bana göre galiba tam olarak fiyati ne kadar:)

archh

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirdiğiniz için saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt