nasıl yapacağımKalibrasyon yap
sanane ile gönderildi![]()
nasıl yapacağım

kalibrasyon nasıl yapacağız920 nin şarjı aktif kullanımda en fazla 7 saattir,bunun için de oyun fazla olursa bu süre daha da kısalır
Nokia nın destek bölümünde kalibrasyon la ilgili herhangi bir bilgi yok bana kalırsa kalibrasyon hikayekalibrasyon nasıl yapacağız
,sen şarjının daha fazla gitmesini istiyosan "Konum" gerekmedikçe kapalı olsun ve kullanmadığın uygulamaları arka planda çalışmasını engelleşarj süresi iyice kafayı yedi yahu simdide yüzde yüz sarjı 15 saat diyorKalibrasyon falan yapma sakın iki günlük telefona kalibrasyon mu yapılır şarj grafiğin giderek yükselir 10-15 şarj içinde. Zaten aktif kullanımda akşamı anca görüyor. Şarj ederken de yüzde 10 a geldiğinde şarja tak 100 olduğunda çek fazla durmasın telefon şarjda
servise vermek en makul olanı galibabenim lumia 820de de muazam bir şarj tüketimi var. kalibrasyon yaptım 3-4 gün güzel gitti ama şimdi gene eskiye döndü.
servise vermek en doğru olanı galibabenim lumia 820de de muazam bir şarj tüketimi var. kalibrasyon yaptım 3-4 gün güzel gitti ama şimdi gene eskiye döndü.