Tavsiye Lumia 920 Hızlı Şarj Tüketiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Hızlı Şarj Tüketiyor
arkadaşlar dün lumia 920 aldımda sarjını bitirince sabaha kadar şarj yaptım bugün sabah 6da şarjtan aldım ve biraz oyun oynadım program indirdim şarj simdi yüzde 79da sizce bu normalmi acaba

foreverthe

foreverthe

Üye
Lumia 920'de batarya kalibrasyonu yapılması gerekiyordu, forumda ya da internette ararsanız bulabilirsiniz. Kolay gelsin :)

turbocore

turbocore

Üye
Kalibrasyon yap :D

sanane ile gönderildi :D

turbocore

turbocore

Üye
nasıl yapacağım

windows phone batarya kalibrasyonu yaz çıkıyor ama ilk şarj çok çok çok çok çabuk bitçek yani 2 saatte falan sonra 2*3 güne normale döncek ama ilk şarjdan sonra 0 la bataryayı :D

sanane ile gönderildi :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 nin şarjı aktif kullanımda en fazla 7 saattir,bunun için de oyun fazla olursa bu süre daha da kısalır

ArMaGeDdOn_87

Üye
kalibrasyon nasıl yapacağız
Nokia nın destek bölümünde kalibrasyon la ilgili herhangi bir bilgi yok bana kalırsa kalibrasyon hikaye :) ,sen şarjının daha fazla gitmesini istiyosan "Konum" gerekmedikçe kapalı olsun ve kullanmadığın uygulamaları arka planda çalışmasını engelle

giray38

giray38

Üye
Kalibrasyon falan yapma sakın iki günlük telefona kalibrasyon mu yapılır şarj grafiğin giderek yükselir 10-15 şarj içinde. Zaten aktif kullanımda akşamı anca görüyor. Şarj ederken de yüzde 10 a geldiğinde şarja tak 100 olduğunda çek fazla durmasın telefon şarjda

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Kalibrasyon falan yapma sakın iki günlük telefona kalibrasyon mu yapılır şarj grafiğin giderek yükselir 10-15 şarj içinde. Zaten aktif kullanımda akşamı anca görüyor. Şarj ederken de yüzde 10 a geldiğinde şarja tak 100 olduğunda çek fazla durmasın telefon şarjda
şarj süresi iyice kafayı yedi yahu simdide yüzde yüz sarjı 15 saat diyor

Rainesto

Rainesto

Üye
ben whatsapp,fb messenger,müzik kullanıyorum 6.5 saat yetiyor pil tasarrufu kapalı parlaklık düşükte hiç kalibrasyon felan yapmadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
hala biraz daha sarj yemeye devam ediyor sabah sekizde yüzde 70 idi simdi biraz oyun oynadım yüzde 60 oldu

beats

beats

Üye
%100 iken pil tasarrufunu kapat, tüm özellikleri aç ayarları maksimuma getir oyun uygulama vs. şarjı bitirmeye çalış %5 kalınca uçak moduna al pilin bitmesini bekle açılınca ayarları eski haline getir gibi olan sözde kalibrasyonların pek işe yaradığını sanmıyorum; denemen gereken cihazı sıfırlamak (uygulama ve oyunları kaldırmak işlemi kısaltır) akabinde %100 şarjdan sonra pil tasarrufu kapalı halde %1 kalana dek bataryayı kullanmak sonrasında belirgin düzelme olacağını sanıyorum mühim olan bataryanın tamamen boşalması.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizdede çok hızlımı şarj yiyor telefonu almama 2 hafta olmasına rağmen yine çok hızlı şarj yiyor sizdede varmı bu durum kafayı yiyecem ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim lumia 820de de muazam bir şarj tüketimi var. kalibrasyon yaptım 3-4 gün güzel gitti ama şimdi gene eskiye döndü.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
servislik bir durum yok bence.arkaplandaki uygulamalara dikkat et bir de insider tarzı batarya uygulamaları yüklü mü