Lumia 920 Görüntülü Görüşme

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
ben kavga cikartmaya gelmedim fandroidde degilim hep nokia kullandim sadece forumda dolasiyordum birde buraya bakiyim dedim arkadas ise android bitmis diyor
bende dogrusunu anlattim

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese teşekkür ederim. yarın telefon geliyor ucuzlamasını bekliyordum 1300 e kvk genpa buldum . bu arada android evet bitmedi ama wp güçlü bir rakip bunu kabul edin artık. tasarımı ve kullanımı androide göre daha iyi diye düşünüyorum. herkese iyi forumlar. bir birimiz suçlamamız hiçbir şeyi çözmüyor. androidi savunmak veya wp yi savunmanın biz kullanıcılara bir yararı olmaz. yararı her zaman dev şirketlere oluyor. bu yüzden tartışmaları şiddetli boyutlara getirmenin bir manası yok diye düşünüyorum.

teksin3

Üye
Merhaba
Şebeke üzerinden görüntülü görüşme konusunda bilgi talebinde bulunduğum hiçbir kaynaktan olumlu geri dönüş alamadım. Nokia Destek te dahil. Skype yi kullanmaya zorlamak gibi bir yaptırım söz konusu sanki...Eğer sağlam kaynaktan bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Zira benim en ufak bir umudum kalmadı bu konuda. Başkası için gerekli ve geçerli bir durum olmayabilir ama benim için önemli bir konudur.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
benim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar:ah
gmail adresini değiştiren herkes i android telefon aldı sayıyorlar

themardinli

themardinli

Üye
Arkadaşlar milleti umutsuzluğa sürüklemeyin. Avrupa'da bazı ülkeler de Lumia 920 için 3G'li görüşme zaten aktif. Türkiye'de kısıtlanmasının nedeni de tabi ki her zaman olduğu gibi Turkcell'in bu işe çomak sokmasıyla ve onunla imzalanan anlaşma. Ayrıca bu sadece Lumia'lar da değil yeni çıkan bir çok smart phone'da da böyle. Turkcell ile yapılan anlaşmanın süresi de sizleri yanlış yönlendirmek gibi olmasın bu senenin sonunda bitecek ve ufak bir güncelleme ile 3G'li görüşme desteği aktif olacak.
Bu arada WP kullananlar stabilite ve performansta WP'nin Android'i ezdiğini bilirler. Ezbere konuşmasın kimse çünkü burada WP kullananlar android'i görmüş veya bazıları kullanmış insanlar ama ben şuna inanıyorum WP'yi karalayan hiç bir androidçi bir kere bile wp kullanmamış ezbere konuşuyordur.
Tek sıkıntımız uygulama eksikliğiydi ilk çıktığında şimdi o sıkıntıların çoğu da halledildi mükemmel oldu :D
Ve hâlâ gelişmeye devam ediyor. Bir de şu var arkadaş Lumia 3 ayda 7.2 milyon sattı diyor :)
Bu sadece Nokia'nın kendi başarısı ama ne hikmetse arkadaş Android'in yalandan satışlarından bahsederken tüm android cihazları kasdediyor bunda Samsung var Htc var LG var Huawei var ne bileyim var oğlu var. Bir şey söylüyorsanız mantıklı olsun az...

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hemen alıcaksan 925 al bekle yada daha iyilerini bir aya alırsın herhalde

goktas19

goktas19

Üye
Bu Android cilerin ne işi var arkadaş bu sayfada..!

giray38

giray38

Üye
şahsen android de kullandım galaxy s2 yi ama android konusunda duşuncem şudur : arkadaş ben Bi telefona en iyisi olsun diyorsam ki şahsen uzun vadede telefon değiştiririm bu yüzden piyasadaki en iyi cihazlar arasından seçim yaparım aşağı yukarı 1500 Tl para vereceğim ve elime aldığım amiral gemisi andorid (!) beni bir yıl sonra ortada bırakacak ? Wtf ? Aldığımda rüzgar gibi esen telefon Bi yıl sonra ram şişmesinden kasım kasım kasılacak? Arkadaş bu ne saçmalıktır ya ? Ben sürekli yükselen donanıma ayak uydurmak zorunda mıyım ? Arkadaşlar tarihten örnek verirsek Nokia da yaptı zamanında bu hatayı donanımı sürekli geliştirirken yazılıma o kadar önem gostermedi ve sonu sakat oldu piyasa liderliğini kaybetti şimdi aklı başına geldi durumu yavaş yavaş topluyor.

Üst Alt