Lumia 920 Görüntülü Görüşme

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Görüntülü Görüşme
Arkadaşlar iyi forumlar herkese. Nokia Lumia 920 almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir husus var. Lumia 920 için GSM üzerinden görüntülü görüşme desteği var mı acaba? Bir de uygulama ve oyun desteği şuan nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Görüntülü görüşme özellik olarak var ama şuan aktif değil operatör kaynaklı bu durum. Önümüzdeki güncellemelerle gelecektir ama kafan rahat olsun. Mağaza gelişiyor. Kaliteli oyunlar ve uygulamalar bir bir geliyor WP'ye. Şuan için her şey yolunda yani. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: vestes123, -Börteçine- ve OozyStaw
saynesim

saynesim

Üye
Hepimiz biklyoruz ama kesinlikle Windows Phone al bende note 2 var bide lumia920 kesinlikle lumia al android bitti artık yeni moda windows Phone

• Beğen
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar.tek sıkıntım görüntülü görüşmeydi o da çözülecek gibi. kesin alcam.iyi forumlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
vegatablo

vegatablo

Üye
android bitti mi arkadasim sen bu cumleyi kurduysan kusura bakma ama cep telefonundan anlamazsin senin bitti dedigin isletim sistemi gunde 1.5 milyon satmakta windows phone ise yilda bu kadar satiyordur belkide

Invoke

Invoke

Üye
Hepimiz biklyoruz ama kesinlikle Windows Phone al bende note 2 var bide lumia920 kesinlikle lumia al android bitti artık yeni moda windows Phone

Komik. Zaten android al diyen olmamış o da enteresan :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca hayırlı olsun şimdiden, yeni telefonunuz =)

Dtn

Üye
Merak ediyorum her android lafı geçtiğinde mi gelip wpyi kötülüyorsunuz yoksa hep burdasınız da fırsat mı kolluyorsunuz? satış miktarıyla telefon kalitesi karşılaştırmak doğru olmaz çünkü birisi nispeten daha yeni ve yavaş yavaş ilerliyor.
Konuya gelirsek şimdilik skype üzerinden halledebilirsin görüntülü görüşmeyi, arkadaşların da söylediği gibi ileride 3g üzerinden görüşmenin de gelmesini bekliyoruz, hayırlı olsun telefonun :oke:

• Beğen
Tepkiler: elitetr ve -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
android bitti mi arkadasim sen bu cumleyi kurduysan kusura bakma ama cep telefonundan anlamazsin senin bitti dedigin isletim sistemi gunde 1.5 milyon satmakta windows phone ise yilda bu kadar satiyordur belkide
Senin android dediğin sistem kaç yıllık bir sistem bırakta olsun o kadar.

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar:ah

• Beğen
Tepkiler: elitetr, kurtoglu00, kamuraN021 ve 7 diğerleri
ÖEY

ÖEY

Üye
benim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar:ah
Ben de o rakamlara inanmıyorum şahsen. Abartılı rakamlar bence.

Bu görüntülü görüşmeyle ilgili Nokia veya MS'in Türkiye'deki operatörlerle herhangi bir görüşmesi ve anlaşma hazırlığı v.b. şeyler var mı peki üstad? Geldi mi hiçbir şey kulağına? :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca görüntülü görüşmeyi de hiç kullanmam meraklısı değilim de en azından laf atılacak bir konu kapanmış olur ondan soruyorum :D Bu arada benim eski telefonum olan HTC Evo 3d'de de görüntülü görüşme yoktu. Ama hiçbir zaman bu kadar konunun büyütüldüğünü görmedim şahsen :D Neyse wp8'e özel bir kıyak olsa gerek :islik

• Beğen

alperen kutuk

Üye
arkaşım bır yılda ne kadar bilmem ama nokia 3 ayda 7,4 milyon tane lumia sattı önce araştır

mesutcinik

mesutcinik

Üye
aslında bizim lumialarda android (google'a göre) :)

nanotex

nanotex

Üye

Fandroid alert :polis: Arkadaşım burada ne arıyorsun canın fazla mı sıkıldı? Kendi kendimize muhabbet çeviriyoruz işte. Ortalığı karıştırmaya gelmeyin buraya, kimse düşüncesinden vazgeçmeyecek ve sonunda tartışma çıkacak başka bir sonuca varılamayacak. Biz geliyor muyuz android kısmına kavga çıkartmaya?

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve ÖEY
ferdimy

ferdimy

Üye
ÇAKALLARIN HÜKMÜ ASLAN AYAĞA KALKANA KADARDIR
anlayan anlar

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART, Whykardesim ve Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Satış rakamları reklam amaçlı geliyor bayram üstü otobüs şirketlerinin yer yok demesi gibi

NUD

NUD

Üye

Kesinlikle katılıyorum

vegatablo

vegatablo

Üye
tamam ama windows phone dan o ce windows mobile vardi eger wm memnun kalsalardi wp gecerlerdi hem de nokia kalitesi vardi wp de oyle diyorlardi peki niye satamiyorlar

Üst Alt