skype ile bu eksik bertaraf edildi.çok teşekkürler arkadaşlar.tek sıkıntım görüntülü görüşmeydi o da çözülecek gibi. kesin alcam.iyi forumlar.

Hepimiz biklyoruz ama kesinlikle Windows Phone al bende note 2 var bide lumia920 kesinlikle lumia al android bitti artık yeni moda windows Phone

Senin android dediğin sistem kaç yıllık bir sistem bırakta olsun o kadar.android bitti mi arkadasim sen bu cumleyi kurduysan kusura bakma ama cep telefonundan anlamazsin senin bitti dedigin isletim sistemi gunde 1.5 milyon satmakta windows phone ise yilda bu kadar satiyordur belkide

Ben de o rakamlara inanmıyorum şahsen. Abartılı rakamlar bence.benim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar![]()

Bu arada benim eski telefonum olan HTC Evo 3d'de de görüntülü görüşme yoktu. Ama hiçbir zaman bu kadar konunun büyütüldüğünü görmedim şahsen
Neyse wp8'e özel bir kıyak olsa gerek 
arkaşım bır yılda ne kadar bilmem ama nokia 3 ayda 7,4 milyon tane lumia sattı önce araştırandroid bitti mi arkadasim sen bu cumleyi kurduysan kusura bakma ama cep telefonundan anlamazsin senin bitti dedigin isletim sistemi gunde 1.5 milyon satmakta windows phone ise yilda bu kadar satiyordur belkide
aslında bizim lumialarda android (google'a göre)benim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar![]()

android bitti mi arkadasim sen bu cumleyi kurduysan kusura bakma ama cep telefonundan anlamazsin senin bitti dedigin isletim sistemi gunde 1.5 milyon satmakta windows phone ise yilda bu kadar satiyordur belkide
Arkadaşım burada ne arıyorsun canın fazla mı sıkıldı? Kendi kendimize muhabbet çeviriyoruz işte. Ortalığı karıştırmaya gelmeyin buraya, kimse düşüncesinden vazgeçmeyecek ve sonunda tartışma çıkacak başka bir sonuca varılamayacak. Biz geliyor muyuz android kısmına kavga çıkartmaya?ÇAKALLARIN HÜKMÜ ASLAN AYAĞA KALKANA KADARDIR
anlayan anlar

ÇAKALLARIN HÜKMÜ ASLAN AYAĞA KALKANA KADARDIR
anlayan anlar
güzelbenim aklım hafzalam almıyor. Günlük 1.5milyon adroid cihaz satılıyormuş. Yılda yapar 547.5 milyon Android. E kim kime satiyor bunlari arkadaş. Ya bu Google reklam konusunda hakikatten dunyanın bir numaralı şirketi. Gmail hesabıyla yapilan her aktivasyonu yeni cihazi satişi gibi gostermek de kimsenin aklina gelmezdi zaten.Nasılsa merdivenaltı üreticiler yüzünden kesin bir kayıt da tutulamıyor adamlar ne derse millet de kabul ediyor. Ya dunyanin Nufusu kac milyar bu nufusun ne kadari akilli telefon kullaniyor,ne kadari ne kadar sureyle telefon degiştiriyor. Bunlar basit hesaplar![]()