Lumia 920 görülmemiş sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şerlok

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 görülmemiş sorun
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Başlıkda görülmemiş sorun diye belirttim fakat inşallah burada gören bir arkadaşımız çıkmıştır.
.Ben bugün günlerdir beklediğim lumıa 920 ye kavuştum.Fakat bir sorunum var.
Kamera bölümündeyken alttaki simgelerden 3. süne tıkladım(öyle hatırlıyorum).Tıklar tıklamaz telefon kendini resetledi ve açıldığında bir dahada kamera bölümüne girmiyor.Kamera seçeneğine tıklıyorum beni olduğum yere geri yönlendiriyor.

Hard reset,telefon sıfırlama,soft reset işe yaramadı.Ne yapmam gerekiyor ?

komando04

komando04

Üye
kardeşim ayarları sıfırla diyeceğim ama her 5cihazda birinde sıfırlama sonucu açılmama riski var.şimdi kaybedecek bişey tok diyorsan sıfırla ama kvkya vermen gerekecek

- - - Eklendi - - -

kardeşim ayarları sıfırla diyeceğim ama her 5cihazda birinde sıfırlama sonucu açılmama riski var.şimdi kaybedecek bişey tok diyorsan sıfırla ama kvkya vermen gerekecek cihaz açılmaz ise

saynesim

saynesim

Üye
Bencede sıfırlama yeni güncelleme çıkmaya başlamış durumda bütün hatalar düzelecektir biraz daha bekle derim

şerlok

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı sıfırladım kamera açıldı fakat aynı sorun ön kamera için oldu.ön kamerayı açma tuşuna bastığımda ana menüye yönlendiriyor. Buyrun bu da videosu :
kardeşim ayarları sıfırla diyeceğim ama her 5cihazda birinde sıfırlama sonucu açılmama riski var.şimdi kaybedecek bişey tok diyorsan sıfırla ama kvkya vermen gerekecek

- - - Eklendi - - -

kardeşim ayarları sıfırla diyeceğim ama her 5cihazda birinde sıfırlama sonucu açılmama riski var.şimdi kaybedecek bişey tok diyorsan sıfırla ama kvkya vermen gerekecek cihaz açılmaz ise

serinaga

serinaga

Üye
İlginç ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...