Lumia 920 Geç Algılama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Geç Algılama
arkadaşlar 920'nin kilit tuşuna bastığımda tuş kilidi sesi birkaç saniye geç geliyor ve telefonu şarja taktığımda telefon bunu 3-4 saniye geç algılıyor acaba sizde de böyle birşey var mı yoksa problem benim telefonumda mı ?

komando04

komando04

Üye
aynen kardeşim aynısı bizde de mevcuttur

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
bu durum beni biraz rahatsız etti de acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için :)

alical33

alical33

Üye
misal şarj makinesini takar takmaz ses gelmiyor ama öyle 3-4 saniyelik bi gecikme yok gibi bende

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
peki kilidi açıp kapatırken çıkan sesde bir gecikme oluyor mu sizde

alical33

alical33

Üye
açarken kilit ekranı tamamen yukarı kalktığı anda ses geliyor kapatırkende tuşa basınca hemen ses geliyor arada 1sn oynamaz heralde

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
cevap alamadığım için konu açma gereği duydum kusura bakmayın

blackss

Üye
telefon şarjdayken dokunmatik cok yavaslıyor telefonun ekranını kırmadan once de boyleydi yeni ekranda da bu sorun devam ediyor sizde de boyle bi sıkıntı varmı acaba ?? telefon lumia 920 ...

uMTOku

Üye
Isınma kaynaklı oluyor şarjda yavaşlama ve ses gecikmesi oluyorsa bir arka plan uygulamalarına bak tahminimce sende 50-60dan fazla uygulama var bu da etkiler ama bir sorun değil bu yada çok iş yaptın birden hepsinden çıkıp kapatmak istediğinde olur ana ekrana gel biraz bekle sonra kilitle bir de öyle dene
Sent from my Lumia 920 using Board Express

alical33

alical33

Üye
arka planda çalışan uygulamalara nasıl bakılıyor

uMTOku

Üye
Ayarlar sola kaydır uygulamalar arka plan orada
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt