SkyLaBTR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 için Nokia'yı baştan aşağı Türkçe'ye çeviririm Genişletmek için tıkla ... abi n'aptin?? o kadara gerek yok - - - Eklendi - - - bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 için Nokia'yı baştan aşağı Türkçe'ye çeviririm Genişletmek için tıkla ... abi n'aptin?? o kadara gerek yok
bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 için Nokia'yı baştan aşağı Türkçe'ye çeviririm Genişletmek için tıkla ... abi n'aptin?? o kadara gerek yok - - - Eklendi - - - bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 için Nokia'yı baştan aşağı Türkçe'ye çeviririm Genişletmek için tıkla ... abi n'aptin?? o kadara gerek yok
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi SkyLaBTR' Alıntı: abi n'aptin?? o kadara gerek yok Genişletmek için tıkla ... Çeviririm yaa neden olmasın. Connecting People yerine yeni sloganı bile hazırladım: Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa! Genişletmek için tıkla ...
SkyLaBTR' Alıntı: abi n'aptin?? o kadara gerek yok Genişletmek için tıkla ... Çeviririm yaa neden olmasın. Connecting People yerine yeni sloganı bile hazırladım: Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa! Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye SkyLaBTR' Alıntı: Slogan ne?? ( mobilim ) Genişletmek için tıkla ... Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa!
SkyLaBTR' Alıntı: Slogan ne?? ( mobilim ) Genişletmek için tıkla ... Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa!
SkyLaBTR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa! Genişletmek için tıkla ... tabi ki de Türkçe sayesinde oluşmuş bi slogan ( nokya )
OttomaN TigeR' Alıntı: Nok-yaa! Başka marka mı? Yok yaa! Genişletmek için tıkla ... tabi ki de Türkçe sayesinde oluşmuş bi slogan ( nokya )
MrCommanDTr Emekli Yönetici SkyLaBTR' Alıntı: tabi ki de Türkçe sayesinde oluşmuş bi slogan ( nokya ) Genişletmek için tıkla ...
Esendağlı Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bu gidişle Nokia, lumia 920'nin kullanıcı kılavuzu çevirisini de bana hazırlatıcak Genişletmek için tıkla ... Bu onlar için büyük şans olur
bulutsuzgece' Alıntı: Bu gidişle Nokia, lumia 920'nin kullanıcı kılavuzu çevirisini de bana hazırlatıcak Genişletmek için tıkla ... Bu onlar için büyük şans olur