Lumia 920 Evkur Fiyat.

Sponsorlu Bağlantılar

enuqie

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Evkur Fiyat.
Arkadaşlar bir arkdaşım Evkurdan Lumia 920 almak istiyor ama fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır? Veya Evkurda bulunmakta mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
varsa da evkurdaki fiyatı heralde 2500 falandır.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve nanotex

enuqie

Üye
    Konu Sahibi
O kadar abartılacağını düşünmüyorum ya.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kredi kartsiz taksit yaptiklari icin fiyatlari aşiri yuksek tutuyorlar.

awdil

awdil

Üye
O kadar abartılacağını düşünmüyorum ya.

Dikkatini çekerim evkur dan bahsediyoruz.Bankaların eşya satan modelidir bu mağaza.Lumia 920 nin 24 taksitli fiyatı 2.699 TL civarı...

enuqie

Üye
    Konu Sahibi

Dikkatini çekerim evkur dan bahsediyoruz.Bankaların eşya satan modelidir bu mağaza.Lumia 920 nin 24 taksitli fiyatı 2.699 TL civarı...

Kesin bir bilgi midir bu? Arkadaşım yarın ona göre gidicek veya Turkcellden bakıcak.

Toros542

Toros542

Üye
bende 10 gün önce nokia Lumia 820 modelini sormustum.eleman bana senetli olursa 1869 TL ,kartla 12 taksitli 1370 TL. olur dedi.Allah tan 920 yoktu.acaba olsa ona ne kadar derdi siz tahmin edin artik.

enuqie

Üye
    Konu Sahibi
bende 10 gün önce nokia Lumia 820 modelini sormustum.eleman bana senetli olursa 1869 TL ,kartla 12 taksitli 1370 TL. olur dedi.Allah tan 920 yoktu.acaba olsa ona ne kadar derdi siz tahmin edin artik.
Tamamdır teşekkürler :)

awdil

awdil

Üye
Kesin bir bilgi midir bu? Arkadaşım yarın ona göre gidicek veya Turkcellden bakıcak.

Bir hafta önce tamamen merak edip,Ankara da bir evkur mağazasından almıştım bu fiyatı.Evkur değil,evyık adamlar.Uzak durun. :)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
restmod

restmod

Üye
Bende ole gecende meraktan girdim fiyatlara bakmaya o sirada adam musteriyle ilgileniyodu musteri iphone 5 almaya karar verdi falan fiyati duyunca ciktim hemen ordan adam 3400liraya aldi ya sanki araba aliyor yani kisacasi evkura bakma bile :D

codblackops2

codblackops2

Üye
s3 miniyi sordum 1469 tl dediler :)

enuqie

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim ilginize , Turkcell yolu gözüktü galiba arkadaşa :)

Toros542

Toros542

Üye
nokia 700 e 969 tl dedi adam ya.bu nasil bi satis politikasidir anlamadim valla.suan bu cihaz piyasada 450-500 tl evkurun evyikmaktan baska bi isi yok anlasilan.

m542tf

m542tf

Üye
nokia 700 e 969 tl dedi adam ya.bu nasil bi satis politikasidir anlamadim valla.suan bu cihaz piyasada 450-500 tl evkurun evyikmaktan baska bi isi yok anlasilan.

evkur mağzasının olduğu kaldırımdan bile geçmiyorum ben

NUD

NUD

Üye
Evkurdan bişey almak salaklıktır herhalde. 820 mağazalarda 1249 TL ama evkurda 1869 TL bu nasıl bir kazık

_RYUK_

_RYUK_

Üye
iphone 5 24 ay taksitle 3445 tl çok ucuz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu gibi firmalar kredi kartı olmayanlara taksit imkanı sundukları için fiyatları yüksektir. Bilinçli kullanıcılar özgür iradeleriyle istedikleri yerden alışveriş yapabilirler. Konu firma karalamaya dönmeden:locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt