Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 Evkur Fiyat.
Sponsorlu Bağlantılar
enuqie
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 Evkur Fiyat.
Arkadaşlar bir arkdaşım Evkurdan Lumia 920 almak istiyor ama fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır? Veya Evkurda bulunmakta mı?
papakudioflu
Emekli Yönetici
varsa da evkurdaki fiyatı heralde 2500 falandır.
enuqie
Üye
Konu Sahibi
O kadar abartılacağını düşünmüyorum ya.
papakudioflu
Emekli Yönetici
kredi kartsiz taksit yaptiklari icin fiyatlari aşiri yuksek tutuyorlar.
Kesin bir bilgi midir bu? Arkadaşım yarın ona göre gidicek veya Turkcellden bakıcak.
Toros542
Üye
bende 10 gün önce nokia Lumia 820 modelini sormustum.eleman bana senetli olursa 1869 TL ,kartla 12 taksitli 1370 TL. olur dedi.Allah tan 920 yoktu.acaba olsa ona ne kadar derdi siz tahmin edin artik.
bende 10 gün önce nokia Lumia 820 modelini sormustum.eleman bana senetli olursa 1869 TL ,kartla 12 taksitli 1370 TL. olur dedi.Allah tan 920 yoktu.acaba olsa ona ne kadar derdi siz tahmin edin artik.
Bir hafta önce tamamen merak edip,Ankara da bir evkur mağazasından almıştım bu fiyatı.Evkur değil,evyık adamlar.Uzak durun.
restmod
Üye
Bende ole gecende meraktan girdim fiyatlara bakmaya o sirada adam musteriyle ilgileniyodu musteri iphone 5 almaya karar verdi falan fiyati duyunca ciktim hemen ordan adam 3400liraya aldi ya sanki araba aliyor yani kisacasi evkura bakma bile
codblackops2
Üye
s3 miniyi sordum 1469 tl dediler
enuqie
Üye
Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim ilginize , Turkcell yolu gözüktü galiba arkadaşa
Toros542
Üye
nokia 700 e 969 tl dedi adam ya.bu nasil bi satis politikasidir anlamadim valla.suan bu cihaz piyasada 450-500 tl evkurun evyikmaktan baska bi isi yok anlasilan.
nokia 700 e 969 tl dedi adam ya.bu nasil bi satis politikasidir anlamadim valla.suan bu cihaz piyasada 450-500 tl evkurun evyikmaktan baska bi isi yok anlasilan.
evkur mağzasının olduğu kaldırımdan bile geçmiyorum ben
NUD
Üye
Evkurdan bişey almak salaklıktır herhalde. 820 mağazalarda 1249 TL ama evkurda 1869 TL bu nasıl bir kazık
_RYUK_
Üye
iphone 5 24 ay taksitle 3445 tl çok ucuz
papakudioflu
Emekli Yönetici
bu gibi firmalar kredi kartı olmayanlara taksit imkanı sundukları için fiyatları yüksektir. Bilinçli kullanıcılar özgür iradeleriyle istedikleri yerden alışveriş yapabilirler. Konu firma karalamaya dönmeden