ecel54 Üye viceroy34' Alıntı: Lumia 800 kullanıyorum 50 cm den yere düştü cam bırak çatlamayı tuzbuz oldu 250 tlye zor buldum yaptırdım reklam kokan hareketler bunlar. Genişletmek için tıkla ... ekranı üzerine düşünce sağlam çıkan telefon varmı (cam olacak)
viceroy34' Alıntı: Lumia 800 kullanıyorum 50 cm den yere düştü cam bırak çatlamayı tuzbuz oldu 250 tlye zor buldum yaptırdım reklam kokan hareketler bunlar. Genişletmek için tıkla ... ekranı üzerine düşünce sağlam çıkan telefon varmı (cam olacak)
phantomddl Üye Konu Sahibi sonerrap' Alıntı: kırmızı istiyom ama etrafda karı telefonu derler die siyah alasım var Genişletmek için tıkla ... Bende kırmızı alcaktım, hatun renkli alma diyor Sanmam öyle duracağını bence güzel olur gayet
sonerrap' Alıntı: kırmızı istiyom ama etrafda karı telefonu derler die siyah alasım var Genişletmek için tıkla ... Bende kırmızı alcaktım, hatun renkli alma diyor Sanmam öyle duracağını bence güzel olur gayet
sonerrap Üye phantomddl' Alıntı: Bende kırmızı alcaktım, hatun renkli alma diyor Sanmam öyle duracağını bence güzel olur gayet Genişletmek için tıkla ... bencede ya kutucuklarıda kırmızı yapdımmı cok şekil durur gibi geliyor ama biri karı telefonu derse kafasına atarım telefonu kesin
phantomddl' Alıntı: Bende kırmızı alcaktım, hatun renkli alma diyor Sanmam öyle duracağını bence güzel olur gayet Genişletmek için tıkla ... bencede ya kutucuklarıda kırmızı yapdımmı cok şekil durur gibi geliyor ama biri karı telefonu derse kafasına atarım telefonu kesin
SkyLaBTR Üye sonerrap' Alıntı: kırmızı istiyom ama etrafda karı telefonu derler die siyah alasım var Genişletmek için tıkla ... beyaz iyidir
sonerrap' Alıntı: kırmızı istiyom ama etrafda karı telefonu derler die siyah alasım var Genişletmek için tıkla ... beyaz iyidir
bulutsuzgece Üye Kırmızı isteyenler buradan detaylı olarak inceleyebilirler. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kırmızı isteyenler buradan detaylı olarak inceleyebilirler. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
m542tf Üye gece gece tövbe yarabbim yüce Allah akıl dağıtırken bu adam nerdeydi güzelim telefonu nasıl atar yere lazım
gece gece tövbe yarabbim yüce Allah akıl dağıtırken bu adam nerdeydi güzelim telefonu nasıl atar yere lazım
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: gece gece tövbe yarabbim yüce Allah akıl dağıtırken bu adam nerdeydi güzelim telefonu nasıl atar yere lazım Genişletmek için tıkla ... Bu testlere ihtiyacımız var abi...
m542tf' Alıntı: gece gece tövbe yarabbim yüce Allah akıl dağıtırken bu adam nerdeydi güzelim telefonu nasıl atar yere lazım Genişletmek için tıkla ... Bu testlere ihtiyacımız var abi...
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu testlere ihtiyacımız var abi... Genişletmek için tıkla ... yere atmak için telefon almıyoruzki. Kaldıki farklı şekildede yere düşebilir ve düşüşlerin ortaya çıkardığı enerji farklı olur.
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu testlere ihtiyacımız var abi... Genişletmek için tıkla ... yere atmak için telefon almıyoruzki. Kaldıki farklı şekildede yere düşebilir ve düşüşlerin ortaya çıkardığı enerji farklı olur.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: yere atmak için telefon almıyoruzki. Kaldıki farklı şekildede yere düşebilir ve düşüşlerin ortaya çıkardığı enerji farklı olur. Genişletmek için tıkla ... Elbette.
m542tf' Alıntı: yere atmak için telefon almıyoruzki. Kaldıki farklı şekildede yere düşebilir ve düşüşlerin ortaya çıkardığı enerji farklı olur. Genişletmek için tıkla ... Elbette.