Lumia 920 de 3g nasıl kapatılır?

Sponsorlu Bağlantılar

recowery

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 de 3g nasıl kapatılır?
bir arkadaşın bu konuda yardıma ihtiyacı var. soruyu buraya sormak istedim. yanımda olmadığından ben inceleyip, karıştıramıyorum. bana düzgün bir yol tarif ederseniz sevinirim.

örnek: ayarlar > web ayarları > bağlantılar > çift mod gibi...

erdincpolat

erdincpolat

Üye
ayarlar, şebeke, veri bağlantısı açık kapalı şeklinde değiştrebilrsin

recowery

Üye
    Konu Sahibi
peki yardımın için teşekkür ederim de, bu 3gyi mi kapatıyor yoksa diğer 2g bağlantısına mı geçiyor?

hatta daha düzgün sorayım. 3g'yi kapatıp 2gnin aktif olmasını mı sağlıyor. yoksa tüm internet bağlantısını kesiyor mu?

yumyjikk2

Üye
Arkadasın dedigi yere gir orda 3g yada 2g yazıyor istedigini sec

recowery

Üye
    Konu Sahibi
yok orada 3g veya 2g diye bir şey yokmuş :)

Lumiance

Lumiance

Üye
Ayarlar - Şebeke - En yüksek bağlantı hızı - 2G yaparsan 3G kapanır

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Afedersiniz ama bunlar en basit işlemler bunları nasıl bulamıyorsunuz anlamadım gitti

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonu karıştırmazsanız sürekli yabancılık çekersiniz ve bir türlü alışamazsınız arkadaşlar.
Korkudan menüleri karıştırmayıp telefona yabancı kalan, en basit şeylerin dahi yerini bulamayan üyelerimiz var maalesef.
Lütfen menülere ve ayarlara girip çıkmaktan, telefonun özelliklerini keşfetmekten korkmayın.

Ne diyordu Nokia yaptığı çağrıda:

"Gel, Keşfet, Aşık Ol"...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Telefonu karıştırmazsanız sürekli yabancılık çekersiniz ve bir türlü alışamazsınız arkadaşlar.
Korkudan menüleri karıştırmayıp telefona yabancı kalan, en basit şeylerin dahi yerini bulamayan üyelerimiz var maalesef.
Lütfen menülere ve ayarlara girip çıkmaktan, telefonun özelliklerini keşfetmekten korkmayın.

Ne diyordu Nokia yaptığı çağrıda:

"Gel, Keşfet, Aşık Ol"...
Ben de ne dedim Geldim Kesfettim Asık oldum :)
Sarjım cabuk bitiyor dediğimde biri bana cok kurcalama ondan gidiyor demişti
benim cevabım ben bu telefonu kurcalamak ,Tüm özelliklerini kullanmak için aldım dedim.
Bunun için Korkmayacaksın:)

Üst Alt