Lumia 920 Cüzdan kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty5757

qwerty5757

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Cüzdan kılıf
Arkadaşlar L 920 cüzdan kılıf almayı düşünüyorum kullanan varsa eğer kılıfın boyutu hakkında bilgi verebilir mi ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Cüzdan kılıf derken bu çekmeli kılıfları kast ediyorsun değil mi?

kaltintop

kaltintop

Üye
Cüzdan kılıf derken bu çekmeli kılıfları kast ediyorsun değil mi?

sanırım bunu kastediyor :

bu değil fakat nokianın orjinal katlanabilen kılıflarından kullanıyorum insanı telefondan inanılmaz soğutuyor bu tarz kılıflar telefonla konuşmak gerektiğinde suratının üzerine kapanan bi kapı gibi. ama korumaya gelince yiğidi öldür hakkını yeme.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bunu kastediyor :

bu değil fakat nokianın orjinal katlanabilen kılıflarından kullanıyorum insanı telefondan inanılmaz soğutuyor bu tarz kılıflar telefonla konuşmak gerektiğinde suratının üzerine kapanan bi kapı gibi. ama korumaya gelince yiğidi öldür hakkını yeme.
bu kılıfdan bahsediyorum. görüntü olarak hoş duruyormu peki. bide kılıf boyutu çok büyük mü ?

kaltintop

kaltintop

Üye
bu kılıfdan bahsediyorum. görüntü olarak hoş duruyormu peki. bide kılıf boyutu çok büyük mü ?

üreticisine göre değişir bazıları o kadar kalitesiz ki yanında sırt çantası etkisi yapabiliyor. tavsiyem internetten sipariş verme. telefonculara da düşmeye başladı yavaş yavaş veya seyyar satıcılara onlarda bi dene hoşuna giderse al. internetten bakıp neyle karşılacağaını bilemeyebilirsin şeklinde yazarken fark ettim ki istanbul içinde değilmişsin. sanırım bu tarz bi kılıfı kullanan birinin yorumuna göre internetten sipariş verirsen daha kolay olabilir. sinopta bulmak istanbuldakinden zor olacaktır çünkü

MrExpert

MrExpert

Üye
Cüzdanlı kılıf hiç bir telefonda önermem telefondan soğutur adamı...

pirenuri

pirenuri

Üye
Bence slim cover al kardeş o daha güzel duruyor. bu senin bahsettiğin çok kaba duruyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

alical33

alical33

Üye
cüzdan kılıfta kartlıklar olduğu için kapatınca ekranın üzerinde iz bırakıyor normal flip cover öneririm

- - - Eklendi - - -

abi sen bu kılıfı çok beğendin anlaşlan :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: Aynen kardeşim, kesinlikle öneririm.

alical33

alical33

Üye
ben cc-1043 e devam ediyorum abi gri mavi kırmızı renklerini aldım değiştirip değiştirip takıyorum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben cc-1043 e devam ediyorum abi gri mavi kırmızı renklerini aldım değiştirip değiştirip takıyorum :D

Bu kılıfın ömrü uzun gibi Ali, artık ne zaman eskirse o vakit değişik kılıflar denerim bende :oke:

alical33

alical33

Üye

Bu kılıfın ömrü uzun gibi Ali, artık ne zaman eskirse o vakit değişik kılıflar denerim bende :oke:
sen bilirsin abi ben bi ara bunun kapaksız olanını almıştım gerçekten çok kaliteli nilkin bu işi biliyor :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla o flip kılıf ben de var ama ben kullanamadım, bana kullanışsız geldi çok. En iyi kılıf kullanış açısından bence deri çekmeli kılıf hem duşmelere çarpmalara karşıda güzel koruyor.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
    Konu Sahibi

bu kılıf nasıl sizce ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
hiç önermem.

kaltintop

kaltintop

Üye

bu kılıf nasıl sizce ?

abimde var aynısından derisi inanılmaz kalitesiz ve telefonu tutan plastik çok sert ve şekilsiz. elde çok rahatsız hissettiriyor

Yuser21

Yuser21

Üye
Arkadaşım bence aliexpress.com da aradığını bulabilirsin. Fiyatlar çok uygun. Bende plastik arkaya takılan kapaktan aldım. 10 renk aldım çokta memnunum kıyafetime göre değiştiriyorum kapağı :) Ayrıca şimdi baktım baya cüzdan kılıf var elbet beğendiğin bitanesi çıkar. Tek kötü yanı gelmesi 2-4 hafta arası değişiyor ama türkiyedeki fiyatların nerdeyse 5te 1i fiyatında. Sırf bu kadar ucuz olmasından dolayı beklenebilir bence :) Ben plastik kapak aldım çok memnunum sende bulursan istediğini al bence pişman olmazsın bence :)

Üst Alt