Cüzdan kılıf derken bu çekmeli kılıfları kast ediyorsun değil mi?
bu kılıfdan bahsediyorum. görüntü olarak hoş duruyormu peki. bide kılıf boyutu çok büyük mü ?sanırım bunu kastediyor :
bu değil fakat nokianın orjinal katlanabilen kılıflarından kullanıyorum insanı telefondan inanılmaz soğutuyor bu tarz kılıflar telefonla konuşmak gerektiğinde suratının üzerine kapanan bi kapı gibi. ama korumaya gelince yiğidi öldür hakkını yeme.
bu kılıfdan bahsediyorum. görüntü olarak hoş duruyormu peki. bide kılıf boyutu çok büyük mü ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben cc-1043 e devam ediyorum abi gri mavi kırmızı renklerini aldım değiştirip değiştirip takıyorum![]()

sen bilirsin abi ben bi ara bunun kapaksız olanını almıştım gerçekten çok kaliteli nilkin bu işi biliyor
Bu kılıfın ömrü uzun gibi Ali, artık ne zaman eskirse o vakit değişik kılıflar denerim bende![]()

sen bilirsin abi ben bi ara bunun kapaksız olanını almıştım gerçekten çok kaliteli nilkin bu işi biliyor![]()

bu kılıf nasıl sizce ?
bu kılıf nasıl sizce ?
Ayrıca şimdi baktım baya cüzdan kılıf var elbet beğendiğin bitanesi çıkar. Tek kötü yanı gelmesi 2-4 hafta arası değişiyor ama türkiyedeki fiyatların nerdeyse 5te 1i fiyatında. Sırf bu kadar ucuz olmasından dolayı beklenebilir bence
Ben plastik kapak aldım çok memnunum sende bulursan istediğini al bence pişman olmazsın bence