lumia 920 Bluetooth sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 Bluetooth sorunu
Slm arkadaşlar telefonum Bluetooth tan başka telefona normal ve hızlı bir şekilde veri gönderiyor ama hiç bir telefondan veri almıyor eşleşmiş cihazlardan bile almıyor

omerk88

omerk88

Üye
Kardeşim bende 920 kullanıyorum diğer tel 5130 eşleşme yaptıktan sonra dosya alıp gönderiyorum eğer sıkıntı var da eşleşmeyi silip tekrar dene

alical33

alical33

Üye
bendede bi problem yok göndermek istediğin şeyi desteklemiyorsada almayabilir ama arkadaşın dediği gibi tekrar eşleştirip bi dene

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bende 920 kullanıyorum diğer tel 5130 eşleşme yaptıktan sonra dosya alıp gönderiyorum eğer sıkıntı var da eşleşmeyi silip tekrar dene

denedim Nokia c5-02 de denedim samsung bir tlf de denedim alıyor yollamıyor

- - - Eklendi - - -

bendede bi problem yok göndermek istediğin şeyi desteklemiyorsada almayabilir ama arkadaşın dediği gibi tekrar eşleştirip bi dene

fotoğraf yolluyorum

alical33

alical33

Üye
bende birçok telefondan veri alıp gönderdim sıkıntı olmadı ama bi ara veri almaz olmuştu teli
kapattım açtım düzeldi dene istersen belki işe yarar

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth tan coklu müzik nasıl yolluyoruz

- - - Eklendi - - -

müzik çalara giriyorum tek tek yolluyo işaretleme yapınca şimdi calıyora ekle diyo

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Müzik+Video'nun içerisinden gönderme işlemi yapılabiliyor diye biliyorum.Cihazla eşleştikten sonra Müzik+video'nun içerisinden göndermek istediğiniz müziğin üzerine basılı tutup paylaş diyerek gönderebilirsiniz.(Tek tek :))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim de bildiğim kadarıyla çoklu gönderim yapılamıyor. :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt