Lumia 920 Amber Update

Sponsorlu Bağlantılar

BurakDumlupınar

BurakDumlupınar

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Amber Update
Arkadaşlar, bende Lumia 920 var. Buna Amber güncellemesi kurmak istiyorum. Ama henüz OTA olarak gelmediği için PC'den güncelleyeceğim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana anlatabilir misiniz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar, bende Lumia 920 var. Buna Amber güncellemesi kurmak istiyorum. Ama henüz OTA olarak gelmediği için PC'den güncelleyeceğim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana anlatabilir misiniz?

(N)okia (S)oftware ( U)pdater For Retail v3.0.8 uygulamasını kullanarak veya forumumuzdaki linkler üzerinden Lumia 920 Rom dosyalarını indirmelisiniz.

Daha sonra aynı şekilde NSU üzerinden devam ederek güncellemeyi telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Ola ki NSU'da güncelleme yaparken hata alırsanız.

Nokia Care Suite ile yapabilirsiniz.

Bu uygulama ile yaparken de şuradaki adımları uygulayın.

http://www.maxicep.com/windows-phon...erinden-rom-indirme-4-829179.html#post6415947

UNUTMAYIN; her ikisi için de öncelikle Lumia 920'ye ait Rom dosyalarını edinmeniz gerekiyor.

Öncelikle NSU aracılığıyla deneyin. Çünkü onda hem Rom dosyalarını indiriyor hem de devamında güncellemeyi telefona yüklüyor.
Herhangi bir işlem yapmak zorunda kalmıyorsunuz.
Ancak nadiren de olsa Rom dosyalarını bilgisayara indirdikten sonra telefona yükleme aşamasında hata verebiliyor.

Böyle bir durumda nasıl olsa elinizde inmiş Rom dosyaları olacağından; NCS'yi kurup onunla flaşlama yoluna gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BurakDumlupınar
BurakDumlupınar

BurakDumlupınar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

BurakDumlupınar

BurakDumlupınar

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu Amber güncellemesi OTA olarak gelecek mi, yoksa sadece bilgisayardan mı güncellenecek?

ÖEY

ÖEY

Üye
OTA olarak bu akşamdan itibaren dağıtıma başlanacak. İstersen 2-3 gün bekle gelir yoldadır kendisini yani :D:D

• Beğen
Tepkiler: BurakDumlupınar
BurakDumlupınar

BurakDumlupınar

Üye
    Konu Sahibi
OTA olarak bu akşamdan itibaren dağıtıma başlanacak. İstersen 2-3 gün bekle gelir yoldadır kendisini yani :D:D
Tamam teşekkür ederim. Bu PC'den güncelleme işini pek bilmiyorum da hiç bulaşmayayım dedim o yüzden sordum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt