Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 Amber Update
Sponsorlu Bağlantılar
BurakDumlupınar
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 Amber Update
Arkadaşlar, bende Lumia 920 var. Buna Amber güncellemesi kurmak istiyorum. Ama henüz OTA olarak gelmediği için PC'den güncelleyeceğim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana anlatabilir misiniz?
Arkadaşlar, bende Lumia 920 var. Buna Amber güncellemesi kurmak istiyorum. Ama henüz OTA olarak gelmediği için PC'den güncelleyeceğim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana anlatabilir misiniz?
UNUTMAYIN; her ikisi için de öncelikle Lumia 920'ye ait Rom dosyalarını edinmeniz gerekiyor.
Öncelikle NSU aracılığıyla deneyin. Çünkü onda hem Rom dosyalarını indiriyor hem de devamında güncellemeyi telefona yüklüyor.
Herhangi bir işlem yapmak zorunda kalmıyorsunuz.
Ancak nadiren de olsa Rom dosyalarını bilgisayara indirdikten sonra telefona yükleme aşamasında hata verebiliyor.
Böyle bir durumda nasıl olsa elinizde inmiş Rom dosyaları olacağından; NCS'yi kurup onunla flaşlama yoluna gidebilirsiniz.
BurakDumlupınar
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim.
BurakDumlupınar
Üye
Konu Sahibi
Peki bu Amber güncellemesi OTA olarak gelecek mi, yoksa sadece bilgisayardan mı güncellenecek?
ÖEY
Üye
OTA olarak bu akşamdan itibaren dağıtıma başlanacak. İstersen 2-3 gün bekle gelir yoldadır kendisini yani