Lumia 920 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 alınır mı?
Merhaba arkadaslar haziranda telefon alacağım fakat aklım cok karışık.Aslînda android istiyordum ama bı zaman sonra hantallasması aklımı celiyor Wp8 ist4yorum onunda oyunları pahalı ve hala kırılmadı ne yapsam bılemedım sızce ne alayım?
Edit:Iphone istemiyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
iPhone5 al ne hantallaşıyor ne de başka bir şey oluyor. Oyunlarıda 25PP ya da Jailbreak ile çözebilirsin.

alical33

alical33

Üye
oyun çok severim diyorsan iphone 5s i beklemeni tavsiye ederim ama wp8 isterim dersende 925 i bekle bence

Kelv1n

Kelv1n

Üye
bence şuan icin 820 den fazlasına para verilmez gold da 999 lira daha yol alması lzm wp8 in en azından blue gelene kdr yuksek paralar verip aynı ozellikteki lumiaların alınması sacma bence 820-920-925 aynı ozellikte sadece kameraları farklı 820 fiyat olarak güzel bi secim olacaktır haziranın basında bende c7 den lumia ya gecmeyi düsünüyorum blue yada wp9 gelince yeni cıkan tellere yuksek paralar verileblir ....

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
L925 tahminen 1999 tl olacak alamam o zamana kadar L920 1400e falan iner umarım ayrıca Iphone5 istemiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia925 buyuk ihtimalle lumia920 fiyatindan gelicek. Avrupa ve Amerika'daki fiyatlandirmasi lumia920 cıkışı ile hemen hemen aynı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
lumia925 buyuk ihtimalle lumia920 fiyatindan gelicek. Avrupa ve Amerika'daki fiyatlandirmasi lumia920 cıkışı ile hemen hemen aynı.

pekİ Türkiye ye ne zaman gelır cunku en gec 20 hazirana kadar almam lazım telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pekİ Türkiye ye ne zaman gelır cunku en gec 20 hazirana kadar almam lazım telefonu

en gec 20 hazirana kadar alman gerekiyorsa biraz sıkıntılı. Çünkü Türkiye'ye geliş tarihi henuz belli degil ama en erken Haziran sonunda gelir.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
20 hazirana kadar alman gerekiyorsa ozaman 920 veya i5 al derim ben android önermiyorum

Dostum ıphone 5 düşünmüyorum ama L920 istiyor gibiyim telefoncuda 1100 liraya buldum 2 sene garantili kutulu alsam mı?

- - - Eklendi - - -

20 hazirana kadar alman gerekiyorsa ozaman 920 veya i5 al derim ben android önermiyorum

Dostum ıphone 5 düşünmüyorum ama L920 istiyor gibiyim telefoncuda 1100 liraya buldum 2 sene garantili kutulu alsam mı?

yoyofurkan

Üye
al bence ya 920 hemen unutulmaz

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya tekrar baktım telefon 20 günlük tam kutu içeriği 1100 ne diyosunuz

evarietyw

evarietyw

Üye
Htc one Bi bak bence telefon tasarım olarak mükemmel ötesi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

telefonda kozmetik hata yoksa ve yurtiçi kayıtlı ise kaçırma.

Yurtici kayıtlı kozmetik 10/10 alır zaten satan adam kullanamadıgından satmıs telefoncuda satılmıyor diye fiyatı ucuz tutuyor

MaxipmaN

Üye
920 1 yıllık oldu iphone hariç markalar desteği çok çabuk kesiyor 920ye ne olur belli değil 925i bekle kesinlikle wp istersen tabi ben almam şahsen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia920 bir yillik olmadi. Piyasaya cikali 7 ay oldu. Guncelleme destegi konusunda da şimdiden 2015'in 6. Ayına kadar garantisi var.

PureFood

PureFood

Üye
lumia920 bir yillik olmadi. Piyasaya cikali 7 ay oldu. Guncelleme destegi konusunda da şimdiden 2015'in 6. Ayına kadar garantisi var.

Oh suyundan da koy abi :alkis

920'yi al kardeşim için rahat olsun, olmadı 820'yi alırsın :oke:

eğer android istersen nexus 4'ten başkasına dokunma derim.

Üst Alt