lumia 920 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 açılmıyor
Arkadaşlar hiç bitelefonumda bu kadar sorun yaşamadım şu anda lumia 820 deyim bundada bisorun yok ama lumia 920 cebimdeydi durduk yere kapandı açılmıyor napmalıyım eğer düzelmezse satmeyı düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

IVI-Elia

Üye
Öncelikle o kapanma sorunu bazı uygulamaların arka plan görevindeyken çakışmadından oluyor ...

Onvelikle ses kısma tuşu+ güç butonuo 10-15 saniye bas ve elini çek düzelecektir büyük ihtimalle düzelmezse yardım etmeye çalışacağım

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
Düzelmedi

- - - Eklendi - - -

Düzelmedi

- - - Eklendi - - -

Pardon şu anda düzeldi çok teşekkürler

IVI-Elia

Üye
O zaman veri kaybetme riskini göze alarak.

Ses kısma +güç +kamera tuşuna aynı anda bas Nokia yazısı gelip titreşince güç butonundan elini çek.
kamera ve ses kısmaya bas biraz daha bekle.Sanırsam böyleydi ama emin değilim...

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun ben de daima shazamı yüklersem bu sorun okuyordu shazan yeni sürüme güncellenmiş düzelmiş.Ben test etmiştim bazı uygulamalarda bu sıkıntı var

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
Yav peki bu 820 de hiç olmadı 920 e ye özel bir şey mi ??

sameet33

sameet33

Üye
Bir defa bende yaşamıştım telefon sıcaktı belli ki çalışıyordu , şarjın bitmesini bekledim , düzeldi. Bide bazen şarj etmiyordu , şarj yokken şarjı taktığında sürekli res atıyordu. Onunda çözümü pc ye bağla usb ile. O zaman az güç aldığı için düzeliyordu.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Zaten duzelmeseydi servisten başka sansin kamayacakti.

Takipçi Satın Al

Üst Alt