lumia 920 & 820 ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 & 820 ?
lumia 820 aldım ama birşey araştırdığımda lumia 820 yazıyorum hep 920 çıkıyor butçem yetiyordu 920 için şunu soracağım 820 ve 920 de
1 GB RAM
Dual-Core 1.5 GHZ
Adreno 225

temel özellikler aynı kamera purewiew farkı var. 820 için orta , 920 için Yüksek deniyor
Neden ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kamera,ekran,cam be kasa farkı var.ayrıca yerleşik kablosuz şarj,yekpare kasa olduğu için sanırım öyle bir ayrım var. Fiyat farkından dolayı bu sınıf ayrımı yapılıyor. Fiyat farkını oluşturan etkenler de senin ve benim saydıklarım :good:

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
ayrım yapılıyor hoşuma gitmiyor açıkcası keşke diyorum şimdi

windman1981

windman1981

Üye
Ben açıkçası iyiki 820 almışım diyorum. Renk renk kapaklar her gün başka bir havaya giriyor telefon. Ayrıca sd kart takılabilmesi de 920 ye nazaran bence iyi. Müzik, video, fotoların hepsi sd kartta. Arada bir de fiyat farkına nazaran 820 bence daha iyi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben açıkçası iyiki 820 almışım diyorum. Renk renk kapaklar her gün başka bir havaya giriyor telefon. Ayrıca sd kart takılabilmesi de 920 ye nazaran bence iyi. Müzik, video, fotoların hepsi sd kartta. Arada bir de fiyat farkına nazaran 820 bence daha iyi.

Görüşler güzelmiş Lumia ailesinin hepsi güzel bence :)

Cumhurunda saydıkları gibi onlar yetiyor zaten fiyatının değişmesine örneğin 520-620 tüm özellikleri aynı nerdeyse bi ekran 520-4inç 620ninde 3.8 arada 150-200 tl oynuyor :) yani telefonların ek özellikleri fiyatları belirliyor lumiada

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
peki lumia 920 için gelen her şey gelir mi 820 için şüphem var nokia' dan smart cam 1gb ram istiyor şasırtıcı :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki lumia 920 için gelen her şey gelir mi 820 için şüphem var nokia' dan smart cam 1gb ram istiyor şasırtıcı :hmmm

920 ile 820 arasında donanım farkı yok. Aynı işlemci ve ram'e sahipler.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
%99 gelecektir çünkü aynı donanıma sahipler. ekran ve kamera hariç :islik

- - - Eklendi - - -

yani öyle bir program çıkaracaklar ki (atıyorum) program pureview teknolojisi olmadan çalışmayacak, o zaman 920ye çıkar 820 kel kalır :) o da çok çok düşük bi ihtimal. (bence)

- - - Eklendi - - -

bi program vardı adını hatırlamıyorum, uygulama gereksinimi altında ekran çözünürlüklerinde 768x1080 desteği yoktu bu yüzden 620de bile çalışan uygulama 920de çalışmıyordu :d:

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
düşünüyorumda haklısınız :D

Üst Alt