Telefon Tavsiyesi Lumia 900mü?, N9 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900mü?, N9 mu?
bir arkadaşımda bu iki telefon da mevcut, ikisi de turkuaz renk. bir miktar para vererek ikisinden birine el koymayı düşünüyorum .
özellikleri tamamen farklı sayılır, siz olsanız hangisini "neden" seçerdiniz. (N9 16Gb hafızalı 64Gb değil)

10 yorum gelecekse 9'u lumia 900 diyecektir ben dahil

Lumia 900.N9'a nokia artık destegi çekti.

Bence ikiside değil s3 ama ikisi arasından seçersek lumia 900

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
kac lira verecegine bagli.

aslında para mühim değil 300-400 arasında bişey versem çenesi kapanır diye düşündüğümden para vermeyi düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Bence ikiside değil s3 ama ikisi arasından seçersek lumia 900

yok üst düzey telefonlardan Lg Optimus G veya Htc J Butterfly almayı düşünüyorum artık hangisi önce gelirse veya pasaport kayıtlı bulsam da olur.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar "Neden Lumia900?"

Kerim.

Üye
Lumia 900 öldü bence.malum wp8 degil

[ENGİN]

Üye
Cıhazı ne için alacagın önemli önce beklentilerini kararlaştır öneri sorun degil

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5621171' Alıntı:
Cıhazı ne için alacagın önemli önce beklentilerini kararlaştır öneri sorun degil

aslına 6-7 ay bir süre kullanmak için alıyorum. kafaya koyduğum 2 modelden birini aldığımda elimden çıkarırım muhtemelen.

- - - Eklendi - - -

N9 alır Android kurardım açıkcası

android in stabil olmadığı söyleniyor, hatta görüşme bile yapılmıyormuş. aslında fikrim oydu ilk başta

Bi moderatörümüz de N9 vardı o androi kullanıyordu ismini hatırlayamadım şimdi yaaa ama madem stabil değil arama vs yapılamıyor hiç bulaşma ne N9'a ne Lumia 900'e alcaksanız Lumia 920 alınız

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Bi moderatörümüz de N9 vardı o androi kullanıyordu ismini hatırlayamadım şimdi yaaa ama madem stabil değil arama vs yapılamıyor hiç bulaşma ne N9'a ne Lumia 900'e alcaksanız Lumia 920 alınız

şuan bazı aksaklıklar sebebiyle Nokia 5320 kullanmaktayım. Açıkçası beni kesmiyor desem yeridir. İlk mesajda da belirttiğim gibi bir arkadaşımda var bu iki telefon, ikisinden birine kaba tabirle "çökücem" . acaba hangisi diye karar veremedim sadece N9 çekici gelmiyor değil, 3.9" inç ekranı var, L900 ise 4.3" ekrana sahip. İşlemci hızları ve ram özelliklerine gelince N9 1 GHz-1Gb ram, L900 1.4 GHz-512Mb ram. İşletim sistemleri de N9'da Meego, L900'de Wp7.8 var.. Özellik olarak kıyaslama yapmak biraz zorlamakta insanı. bu sebepten kararsız da kalmadım değil. L920'ye gelince açıkçası çıktığı gün almayı düşünürken donanımını beğenmediğim için vazgeçtim ve Lg'nin Optimus G'yi duyurmasıyla onun gelmesini beklemeye başladım.

2 arada 1 derede kalmışınız şuan hakkınızda hayırlısı olsun

papakudioflu

Emekli Yönetici
para sorun degilse geriye sadece kullanim alişkanliklari kaliyor. N9 meego son surumuyle oldukca stabil. Lumia900 zaten o konuda sorunsuz wp7.8 guncellemesiyle gorselligi ve uygulama yelpazesi de genişliyecek ve kişiselltirmeleri articak. İkisi arasinda standart yazilimlarda standart kullanici icin fark yok ekran buyuklugu onemliyse ona gore secim yapabilirsiniz.

lordufuk

Üye
eğer uygulama lazım değilse kesinkikle n9

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında internetten video izlesin, kasmadan yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...