lumıa 900 ıycee daralttınn....

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lumıa 900 ıycee daralttınn....
bu nasıl bırseydır anlamıorm harbıden sabırla bekledım bekledım ama bı cacık olmadı.. sacma oyunlar var bıde yurt dısı cıhaz oldu ıcın market sacma sapan uygulama ıle dolu.. ne bı ılerleme var ne bı gerıleme oldugu yerde sayıyo bu telefon. bukadar dandık bır telefonmu ben cozemedım bu ısın sonu sony xperıa z ye gıdıyo... yıllardır nokıa kullandım ama suan n8 de bıle pes 2011 varken ben lumıa 900 gıbı bır cıhazda bırtane adam akıllı oyun uygulama bulamıyorumdosya ındıremıyorum modem olarak pc ye baglayamıyorum valla baydı fena bı seklde..

PureFood

PureFood

Üye
WP7 için PES 12 vardı bir zamanlar. ABD mağazasında görmüştüm indirmiştim ama açmamıştı.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
yok usta yok ne gelen var ne gıden )can sıkıntısından calculator ındırıyorum

yoyofurkan

Üye
lumia 900 amerikada 99dolara düşmüştü fiyatı unutuldu gitti yani

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
99 dolarmı yok yaw :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

Hocam o zaman Nexus 4'e de bak derim o zaman temiz Android ..

Zaten o Lumia 800 ve 900 den artık pek bişey çıkmaz çünkü Wp 7.5 i bıraktı adamlar . Wp 8 ile beraber sil baştan yaptılar herşeyi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Kardes bende de L800 var microsoft kazigi atti bize sen sat gitsin ne kadara giderse...
Daha guncelleme, uygulama gelmez bize

mamix74

mamix74

Üye
valla telden anlayanlar yuzune bile bakmiyor bendede 610 var o tam bi felaket ama buldum birini saticam inşalkah bi aksilik cikmazsa sonra ver elini android...

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Nexus 4 bakmalısın abi, beni WP'den soğutan telefondur Nexus 4...

1 Lumia 920 yerinr 2 Nexus alıyorsun aynı paraya geliyor.

gdb888

Üye
Yeni işletim sistemi diyorlar azılı bir android düşmanı iken 620'yi güç bela satıp s3 mini aldım. İçim ezile ezile kullanıyorum. Tek satma sebebim ise 3*4 klavyesinin olmayışı idi. Hâlbuki önceki Windows Mobile sürümlerinde c liquick ve benzeri alternatif klavye programları vardı Windows Phone 8'de yokmuş. Geç öğrendim. Nefret ederek android kullanıyorum. Ne diyeyim inanıp güvenip satın alarak destek olmaya çalışan kullanıcıları paralarıyla rezil ediyorlar. Nokia utansın çünkü başrolde kendisitvar

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Yeni işletim sistemi diyorlar azılı bir android düşmanı iken 620'yi güç bela satıp s3 mini aldım. İçim ezile ezile kullanıyorum. Tek satma sebebim ise 3*4 klavyesinin olmayışı idi. Hâlbuki önceki Windows Mobile sürümlerinde c liquick ve benzeri alternatif klavye programları vardı Windows Phone 8'de yokmuş. Geç öğrendim. Nefret ederek android kullanıyorum. Ne diyeyim inanıp güvenip satın alarak destek olmaya çalışan kullanıcıları paralarıyla rezil ediyorlar. Nokia utansın çünkü başrolde kendisitvar

Geliştiriciye o kaynak kodları ücretsiz vermeyen Micronhard losedows utansın, Nokia'da suç yok.

gdb888

Üye
Yapmayın Microsoft'un eski yöneticisi şu an Nokia'nın başında. Microsoft'u tercih eden de Nokia'nın kendisi değil mi zaten? Temel telefon özellikleri bile yok. Yiyip bitirdiler Symbian'ı, eğer bu kafayla giderlerse kendi pisliklerinde boğulacaklar zaten. Boş verin "kâr ettik, yükselişteyiz" tatavalarını.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Nokia'nin ve Microsoft'un daha çook çok yolu var...
Biz buyuk eksikleri soyluyoruz ama telefonda bariz birçok sey yok...
Mesela ben telefon kilitliyken WhatsApp'tan mesaj alamadigim için birçok insanla kustum... Neden ; cunku baglanti gidiyor...
Ve Microsoft'un bu hiiiç umrunda degilmis gibi birde wp7.8'e sirtini dondu ya artik olsemde Microsoft'a bulasmam abi...
Yaz boyunca calisip aldigim telefon beni hergun krize sokuyor... Ogrenci adamim ben yani oyle forumdaki bazi abiler gibi zirt pirt telefon alamiyorum...

Guncelleme, guncelleme gelecek diyorlar hani nerede? Yazin tanitilmadi mi WP8? Eee daha sistemin yarisi eksik neredeyse...

Tamam sistem stabil, farkli ve goze hos geliyor tamam... Ama bunlar keske Microsoft'u kurtarsaydi ama kurtarmaz iste...

Birde o kadar kapali bir sistemkii benim kullandigim zil sesi ayarlayabilmek için bile ek uygulama yuklemem gerekti...
E ben muzigi seven biriyim ve telefonumda 700 adet mp3 var zil sesini degistirmek istiyorum diyelim...
Uygulamayi açiyorum 'abartisiz' 2 - 3 dakika sarki listesinin yuklenmesini bekliyorum... Boyle saçmalik olur mu abi ya?

Oysa ne hevesle almistim ben telefonumu valla omrumde bu kadar pisman oldugum birsey olmadi herakde 'teknoloji' bakimindan...

:dry:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Babalar ben kendimi wp yi döven ama yinede seven adam bilirdim . Sert eleştiriler getiriyo bilirdimde şu yazdıklarını okuyunca ben bile üzüldüm . Bence o kadarda ezdiğiniz gibi bi sistem değil . Tamam çok eksik ama o kadarda değil be abi naptınız . Sen androidde rehberi açana kadar ben wp de sohbete başlıyorum aradığım kişiyle desem demek istediğimi anlarsın .

Ama amiral gemisi bi androide hayır demem . Böyle rami yüksek ve o hantallığı az hissettirecek . O amiraller dışındaki androidler yemin ediyorum telefon değil . O yüzden wp cidden acayip eksik gibi görünsede şu hızı mızıyla sabrettiriyo adama işte .

Kısaca o kadarda ümitsiz değil beyler . tabi bu dediklerim WP 8 için geçerli . Wp 7.5 ler ölmüş ağlayanı yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pişmanliklarinizi anliyorum ve kararlariniza saygi duyuyorum. Ama whatsapp'tan telefon kilitliyken bildirim gelmiyor derseniz itiraz ederim. Ben de lumia900'ümü hala cok severek kullaniyorum ve telefon cebimdeyken surekli whatsapp bildirimlerim geliyor. Hem de sadece mesajlarim degil. Gecenlerde bildirim geldi actim baktim mesaj zannettim meger rehberimdeki bir arkadaşim whatsapp yuklemiş onun bile bildirimi geldi. Keza facebook ve diger sosyal aglarim da öyle. Sırf bu bildirim gelmiyor laflarindan dolayi butun sosyal aglardan hesap alip uygulamalarini kurup yapilandirdim. İnanin neredeyse telefon hic susmuyor. Surekli mail,facebook,whatsapp bildirimlerinden.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abi inanırmısın bendede öyle bi sorun yok ve hiç olmadı . Bildirimler facebook haricinde tıkır tıkır anlık geliyo . Whats app ve twitter dan bahsediyorum . Anlık geliyo herşey . Whats app sık sık donuyo girerken o ayrı bişey ama yakında güncelleniyo . Bu bildirim sorunu yaşayan arkadaşların öyle tahmin ediyorum internetlerinde , bulunduğu bölgede bi sorun var . Şahsen benim internetim devamlı H+ hızında . Avea

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Abi geliyorda ben mi gelmiyor dicem?
Geliyor 10 - 12 dakika sonra geliyor... E bu dakikadan sonra gelmesin bi zahmet? Ayrica bu sadece benim problemim değilmiş forumda daha böyle çok sorunu olan arkadaşimiz var...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abicim sana yalan söylüyosun demediki kimse :D elbette sorunun varki konuşuyoruz sorunun neyse beraber çözelim istiyoruz . Yani kullandığın hat ne , hızındaki ibare E hızımı H hızımı . yada telefonunda çok uygulama müzik vs olduğu için telefon acaba hantallaştımı . Yada en son ihtimal türk yöntemi kaldır abi programı sonra kapa bi telefonu . aç tekrar o uygulamayı indir tekrar kur . Buda bi fikir

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Abi denemediğim yöntem kalmadi inanki... Hep wifi ile bağli ve bağlantimda çok iyi... Ben WhatsApp'i çok kullanirim, çok kullanincada donuyor ikidebir cikip tekrar girmek zorunda kaliyorum

Üst Alt