Lumia 900 Gelmeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
aman nokia dan wp yönünde hiçbir umudum kalmadı he bide anna dediler ortalığı duman edicek dediler foss belle deediler foss wp dediler aha ortada wp8 mi artık cidden bu serzanişler sıkmaya başladı

Türe

Üye
aman nokia dan wp yönünde hiçbir umudum kalmadı he bide anna dediler ortalığı duman edicek dediler foss belle deediler foss wp dediler aha ortada wp8 mi artık cidden bu serzanişler sıkmaya başladı

Hele ki Türkiye'ye karşı izledikleri politika tam bir fiyasko.

doctorrr

Üye

Hele ki Türkiye'ye karşı izledikleri politika tam bir fiyasko.
hiç deme hocam bu nedir ya zırınç ettiler milleti sgs3 tantanalarla dünyayla aynı anda türkiyeye geldi resmen peynir ekmek gibi sattı nokia yapıyor madem iddialı nedir bu tutukluk

Türe

Üye

hiç deme hocam bu nedir ya zırınç ettiler milleti sgs3 tantanalarla dünyayla aynı anda türkiyeye geldi resmen peynir ekmek gibi sattı nokia yapıyor madem iddialı nedir bu tutukluk

Nokia'yı bırakalı çok oldum , wp8 bir umut.

doctorrr

Üye

Nokia'yı bırakalı çok oldum , wp8 bir umut.
androidi kullanamadım karışık ios pahalı nokia tutuk gidip n9 alacam ona da aklım ermez bana göre değilki bb alacam işimi görmez şu piyasada harbiden yapan bi marka varmı acaba

Tepkiler: OttomaN TigeR

Türe

Üye

androidi kullanamadım karışık ios pahalı nokia tutuk gidip n9 alacam ona da aklım ermez bana göre değilki bb alacam işimi görmez şu piyasada harbiden yapan bi marka varmı acaba

Android karışık biraz ama bir hafta kullan herşeyini öğrenirsin

15097

Üye
İbretlik tespit

Tepkiler: Amaru Shady

KayraBey

Üye
Gelmese de büyük bir eksiklik olacağını düşünmüyorum

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Türkiye genel müdürünün demek istediği olayın farklı olduğunu destek hattını arayınca görürsünüz.

Lumia serisi destek hattı ve nokia tr tarafından gelicek deniliyor ama global 900 ün yolları taşlı diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...