lumia 900 almayı düşünüyorum ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slapper33

Slapper33

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 almayı düşünüyorum ama
Windows phone işletim sisteminin giriş ekranı kötü geldi bana berbat hatta ne düşünüyorsunuz

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Zevk meselesi.Bana görede en şık ve kullanışlı arayüz o çok hareketli olmasından olabilir bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor arayüzü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
berbatsa neden almayi duşundun anlayamadim. Her sistemin bir arayuzu var metro da boyle ve şimdilik pek degişmiyecek. Belki wp8 ile bazi degişiklikler olabilir fakat şu andaki doşeme degişegini zannetmiyorum

Matador03

Matador03

Üye
Zevk meselesi tabi ama canlı bir giriş ekranı gayet güzel gibi :hmmm

zorbaa

Üye
gozleri yormayan bi arayuz, erkanda uygulama arama derdi yok smartphone degilde arayuz ariyorsan o zman htc al derim :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

sataer

Üye
Lumia serisi harika gerçekten ama eksik yanları da mevcut.. Ben de Lumia 900 ün hastasıyım bu yaz alacaktım ama sanırım bir sene bekleyip idarelik bir n9 alacağım sırf tasarımı için. Wp ye geçtiğimde tam oturmuş bir cihazla geçmek istiyorum çok değil bir sene. Wp8 ike çoklu çekirdek desteği gelecek şuanlık ihtiyaç yok evet ama wp8 le oluşabilir ve çıkan uygulamaların oyunların çok geliştiğini düşünürsek 900 bu konuda geri kalabilir WP 8 ile çok şey düzeltilecek kim ne derse desin lumialar aceleye geldi bence o da mecburiyetten bir adım atılmalıydı artık.. WP8 ile hele ki purewievli bir cihazla herşey çok daha iyi olacak he şimdi n9 yerine lumia 900 ya da 800 al diyebilirsiniz ama meego yu merak ediyorum geliştirme işleriyle uğraşacak olduğumdan n9 meego symbian ve qt ile başlayacağım işe :)

• Beğen
Tepkiler: zorbaa
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Lumia serisi harika gerçekten ama eksik yanları da mevcut.. Ben de Lumia 900 ün hastasıyım bu yaz alacaktım ama sanırım bir sene bekleyip idarelik bir n9 alacağım sırf tasarımı için. Wp ye geçtiğimde tam oturmuş bir cihazla geçmek istiyorum çok değil bir sene. Wp8 ike çoklu çekirdek desteği gelecek şuanlık ihtiyaç yok evet ama wp8 le oluşabilir ve çıkan uygulamaların oyunların çok geliştiğini düşünürsek 900 bu konuda geri kalabilir WP 8 ile çok şey düzeltilecek kim ne derse desin lumialar aceleye geldi bence o da mecburiyetten bir adım atılmalıydı artık.. WP8 ile hele ki purewievli bir cihazla herşey çok daha iyi olacak he şimdi n9 yerine lumia 900 ya da 800 al diyebilirsiniz ama meego yu merak ediyorum geliştirme işleriyle uğraşacak olduğumdan n9 meego symbian ve qt ile başlayacağım işe :)

Devran senindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt