serinaga
Üye
-
Konu Sahibi
-
eline saglik kardeşim. Guzel bir bilgilendirme olmuş.
Konu için teşekkürler.
Hafıza kartı olayından bir ara çekmiştim.
Katkım olması adına özellikle Lexar 16 GB Class 10 almayın. Telefonda SD kart hatası lütfen pc ye bağlayıp bu sorunu düzeltin diye uyarı veriyordu.
Başka bir forumdan arkadaş da bu kartı almış ve aynı sıkıntı, yurtdışında da sıkıntı yaşayanlar var bu sabıkalı karttan dolayı.
Bir hafta önce Team 32GB class 4 aldım. Bunda sıkıntı yok. Ama class olayında illa 10 olsun isteyenler bunu almasın diyebilirim.
Şu an serinaga' nın kullandığı sandisk var bende 64GB olan ve sıkıntı yok.
Bu telefonlarda windows' dan kaynaklanan her hafıza kartını desteklememe olayı var.
Bu yüzden kart seçerken dikkat edin arkadaşlar...
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Ben şuan sıradan 2 gb kart kullanıyorum ve Uygulamaları hafıza kartına kurulmadığı için yetiyor ama almaya karar verdiğimde bu bilgileri çok yararlı olucak
Arkadaşlar L820 ile ilgili sd kart sorunları takip etmedim ama bir iki ay içerisinde bir tane alabiliriz kuzenime daha karar vermedi kendisi. Bu uygulama ve oyunların sd karta download edilip kurulmasında ne gibi bir problem var? Ona göre satın alma kararı verilir çünkü.
Güzel konu olmuş abi eline sağlık. Benim tercihim her zaman Sandisk c10'dur.
çok iyi yapmışsın abi, hem bu şekilde daha hızlı veri kaydı yapar hemde çok daha stabil çalışır...Eyvallah, Aynen sana katılıyorum Gökçen,
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum sorun yok. İlk başta FAT32 formatlamıştım, daha sonra tekrar exFAT formatlayıp taktım ...
Bu L820 cok hos cihaz abisi 920 ye kart koymadilar kotu oldu
16 lık aldım ama 620 e takıcam olur mu ki ?
Bende de 16gb Team class10 var.fakat 32gb olanı alacam.16gb olanı da arkadaşa satacam.
Almak isteyen arkadaşlar için, Team 32 Gb. Class 10 %67 indirimde ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Almak isteyen arkadaşlar için, Team 32 Gb. Class 10 %67 hb.'de indirimde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?