lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820
Arkadaslar bugun nette 820 nn fiyatini arastiriken teknsada ve turkcell magazada 1099 tl ye dusmus ! Yakinda bende alicam ins ..

Akıncı

Akıncı

Üye
lumia 920 den sonra en iyi wp8 telefondur :oke:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Tavsiye ederim kullanıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkana bakmadan koş :)
Ama bütçen yeterse diğer üst modeller ilgini çekebilir.

fk555897

fk555897

Üye
Güzel telefon.

sekajmer

sekajmer

Üye
Eğer bütçen yetiyor ise 920 al derim fazla fark yok ama bende kullanıyorum 820. 920'nin kamerası iyi ve ekranı dayanıklı cam ilgini çekebilir.

dakamon

dakamon

Üye
820 nin ekranı dayanıksız mı :D valla 820 den 920 çıkarsan fiyat ve ağırlık artıyo. :) bu 160 gr 920 180 gr
Ona göre düşün bence ağır yani 820nin pekte farkı yok 920 den ağırlık önemsemiyorsan 920 alabilirsin bence.
Birde kapak değiştirmek senin için güzel bi deneyim olabilir bunuda düşün. 920 de değişmiyo kapak.

hezarfencik

hezarfencik

Üye
Arkadaşlar biliyorum bu düşünceyle telefon alınmaz çünkü bunun ucu sonu yok sürekli yenisi çıkacak ama sizce 920 almalı mıyım yoksa yine aylarca sabredip 1020 mi düşünmeliyim ki ikisi arasındaki kamera farkı benim için önemli değil ama acaba 2 GB RAM çok farkeder mi beni asıl düşündüren o.Özellikle ileriye dair. İşi iyice abartırsak kapsamlı güncellemelerden sonra HD desteği gelebilir ve daha kaliteli şeyler çıkabilir.Bunları düşündükçe zaten hiçbir şey alamıyorum :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar biliyorum bu düşünceyle telefon alınmaz çünkü bunun ucu sonu yok sürekli yenisi çıkacak ama sizce 920 almalı mıyım yoksa yine aylarca sabredip 1020 mi düşünmeliyim ki ikisi arasındaki kamera farkı benim için önemli değil ama acaba 2 GB RAM çok farkeder mi beni asıl düşündüren o.Özellikle ileriye dair. İşi iyice abartırsak kapsamlı güncellemelerden sonra HD desteği gelebilir ve daha kaliteli şeyler çıkabilir.Bunları düşündükçe zaten hiçbir şey alamıyorum :)

Ben de bekledim bekledim baktım olmuyor aldım NL920'yi.

Eğer bekleseydim hala bekliyor olacaktım çünkü Türkiye'de NL920'den üst NL çıkmadı henüz :good:

Ama sen NL925 düşünebilirsin, o yakında gelecek gibi duruyor

sekajmer

sekajmer

Üye
820 nin ekranı dayanıksız mı :D valla 820 den 920 çıkarsan fiyat ve ağırlık artıyo. :) bu 160 gr 920 180 gr
Ona göre düşün bence ağır yani 820nin pekte farkı yok 920 den ağırlık önemsemiyorsan 920 alabilirsin bence.
Birde kapak değiştirmek senin için güzel bi deneyim olabilir bunuda düşün. 920 de değişmiyo kapak.

evet dayanıksız sensör kısmına ilk çiziğini aldı .

alperen kutuk

Üye
güzel telefon tavsiye ederim iyi tercih :oke:

hezarfencik

hezarfencik

Üye

Ben de bekledim bekledim baktım olmuyor aldım NL920'yi.

Eğer bekleseydim hala bekliyor olacaktım çünkü Türkiye'de NL920'den üst NL çıkmadı henüz :good:

Ama sen NL925 düşünebilirsin, o yakında gelecek gibi duruyor

Haklısınız ama ben sanırım birazcık daha bekleyeceğim :)

Memnun musunuz bari 920'den ?

Üst Alt