Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia 820 yi nasil bilirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk
Üye
Konu Sahibi
lumia 820 yi nasil bilirsiniz
Arkadaşlar lumia 820 alma ihtimalim var size sorularim bu cihazin ekran hd mi ve hd video kaydediyor mu?
Nexus dan + si ne
Ya simdi bana bu cihaz android 5 i kaldirmaz değiştir dediler telefoncuda beni mi dolandirdi kafa yi yiycem
- - - Eklendi - - -
Nexus goldda 1400 civarinda bi fiyata satiliyo lumia 820 bakan oldu mu? Fiyatina filan
Kerim.
Üye
oyle bi sacmalik yapma.nexus gibi bir cihazdan wp'ye gecsen kafayi yersinandroid 5 gelir nexusa bu arada.
aleranol
Üye
Eğer nexusa gelmeSe bile sen bana pm atarsın güncelleme yoksa. Ben sana yüklerim. Root eom kernel zor işler değil. Forumda not2 root diye o kadar aradım bulamadım xda dan kendim buldum
Eğer nexusa gelmeSe bile sen bana pm atarsın güncelleme yoksa. Ben sana yüklerim. Root eom kernel zor işler değil. Forumda not2 root diye o kadar aradım bulamadım xda dan kendim buldum
10 kere ROM attim cihaza o sıkıntı değil. Benim aradigim konu nexusun üstüne ne koyar bu cihaz.
anisti
Üye
bende düşünüyorum lumia ama biraz fiyatlar düşsün
papakudioflu
Emekli Yönetici
bence hic degiştirme. Guncelleme gelmeyecek diye telefon mu degiştirilirmiş. Hem de acik kaynak kodlu bir sistem kullanan telefon. Gelmeyiversin guncelleme.
alenkolik
Üye
Şaşırdım sadece seninkisi Attan inip Eşşeğe binmek gibi bisey olacak galiba. Ne diyelim hayırlısı olsun.
bence hialeranol degiştirme.enterneollnterneollGuncelleme gelmeyecek diye telefon mu degiştirilirmiş. Hem de acik kaynak kodlu bir sistem kullanan telefon. Gelmeyiversin guncelleme.