lumia 820 ve lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 ve lumia 620
arkadaşlar merhabalar nokia lumia 820 ve 620 türkiyeye gelince ikisinden birini almak istiyorum fakat kararsızım bildiğiniz gibi 820'de 4.3 inç ekran 480x800 çözünürlük ve 217 ppi var lumia 620de ise 3.8 inç ekran 820 ile aynı çözünürlük ve 246 ppi var sizce bu ikisi arasında büyük bir çözünürlük farkı olur mu ben ekran kalitesine önem veren biriyim beni rahatsız edecek derecede bir fark olur mu ve fiyat performans açısından siz hangi telefonu tercih ederdiniz onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için :)

pirenuri

pirenuri

Üye
sadece ekran farkı yokki aralarında tüm özelliklerini gözden geçir derim

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece ekran bazında göz önüne alırsak sizce hangi telefon daha iyi diye soruyorum diğer özelliklerine de baktım fakat dediğim gibi çözünürlük benim için önemli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia820 ile lumia620 her şeyden once ayni segmentte bile degil. Fiyat olarak da aralarinda ciddi farklar olucak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sadece ekran olarak bakarsaniz arada az bir piksel yogunluk farki. Lumia820'deki ekran lumia900'de kullanilanla ayni ve oldukca iyi bir ekran.

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
anladım ben de bu cevabı bekliyordum sadece ekranları arasındaki farkı merak etmiştim teşekkür ederim cevabınız için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt