Lumia 820 ve 920 de görüntülü arama var mi yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 ve 920 de görüntülü arama var mi yok mu?
Nokia sitesinde 4g ve wifi ile var diyor ama ben ne wifi de iken nede 4g de iken görüntülü ara diye bir seçenek bulamadim.

mdrsoqlu

Üye
:rica:4 g var dolayısıylada qörntülü konusma var arama menüsünden wifi kpatmak sartı ile 4 q li arama yapabilirsiniz ancak 4 g sadece dünuada amerikada kullanıma qectiqi icin burda kullanabilmeniz pek mümkündeqil eqer qörntülü knsama yapmak istiyorsanız ve uyqun bisey arıyorsanız asha almanızı tavsiye ederm yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Türkiyede 4g olmamasından olabilirmi :) Ayrıca bu görüntülü konuşma olayı türkiye operatörleriyle yapılan anlaşmalara bağlı ve görüntülü konuşma için aracı ürünlerde mevcut . Misal skype .

Ama dediğim gibi hat üzerinden konuşmanız için 4g yi beklemelisiniz ve hatların anlaşmalarını

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
:rica:4 g var dolayısıylada qörntülü konusma var arama menüsünden wifi kpatmak sartı ile 4 q li arama yapabilirsiniz ancak 4 g sadece dünuada amerikada kullanıma qectiqi icin burda kullanabilmeniz pek mümkündeqil eqer qörntülü knsama yapmak istiyorsanız ve uyqun bisey arıyorsanız asha almanızı tavsiye ederm yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana
teşekkürler bilgi için. ben teli aldım 4g de görüntülü kouşmayı destekliyorsa 3g dede destekler diye düşünmüştüm:(( çok kullandığım bir özellik değil ama geriye gitmek kötü doğrusu. :(( s3 almamakla hata mı ettim :( diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler. sanırım windows phone için erken davrandım. nokia alışkanlığı işte. android alsam daha mantıklı imiş sanırım.:telefonumu seviyorum ama ne arasam sıkınt çıkıyor. dosya yöneticisi ve görev yöneticisi olmaması çok etkiliyor beni
Türkiyede 4g olmamasından olabilirmi :) Ayrıca bu görüntülü konuşma olayı türkiye operatörleriyle yapılan anlaşmalara bağlı ve görüntülü konuşma için aracı ürünlerde mevcut . Misal skype .

Ama dediğim gibi hat üzerinden konuşmanız için 4g yi beklemelisiniz ve hatların anlaşmalarını

- - - Eklendi - - -

s3 almamakla hata mı ettim :( diye düşünüyorum. 701 de bile daha çok şey yapabiliyordum. kardeşime vermiştim saırım geri alıp 820 yi vercem ona:((

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
S3 teki oturmuş sistem ve marketi lumia serilerinde göremezsiniz :)

Bizlerin lumia kullanması tamamen farklı zevklerimizden dolayıdır .

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
yok bende seviyorm lumia yı ve windows phone yi. laptoptaki windows 8 imle kardeş gibiler:)))ama dosya yöneticisi görev yöneticisi google maps gibi küçük ama etkili şeyler zor olmasa gerek:(((

n000k

n000k

Üye
yok bende seviyorm lumia yı ve windows phone yi. laptoptaki windows 8 imle kardeş gibiler:)))ama dosya yöneticisi görev yöneticisi google maps gibi küçük ama etkili şeyler zor olmasa gerek:(((
zor olmadığını bizde biliyoruz ama dediğimiz gibi WP8 yeni bir sistem aceleye çıktı.. bizde herşeyi yerli yerinde oturmuş bekliyoruz.. android eski bir sistem WP8 ile kıyaslama istersen..google maps mağazada var bildiim kadarıyla.. hiç ihtiyaç duymuyorum ona,nokianın kendi haritası yeterde artar bile.. görev yöneticisiyle dosya yöneticiside apolla+ ile gelcek merak etme.. aklınızda bulunsun. bir dahakine iyice araştırın öyle telefon alın. sonra yok pişman oldumlara girmeyin..

Üst Alt