benim 620 de tam geçen hafta bugun kırılmıştı bak hüzünlendim kocaman 3 tane çatlak vardı ama dokunmatik çalışmıyordu hiç. verdim 170 tl dediler bakalım gelince görcez nasıl olacak performansı.
ilgilenene herkese teeşkkürler. özledim lamia mı. Yerine geçici olarak Samsung s5610 modelini satın aldım. Gelene kadar kullanırım diye. oda sağolsun özletti be. Ne zormuş bu akılsız telefonlarla uğraşmak((
- - - Eklendi - - -
internetten takibide yok bu Nokia care nin. Arayıp öğreniliyor maalef
Samsundaki nocia care verdim cihazı. Ancak demin teleservice nin sitesinde cihaz takip gördüm. acaba bunlar teleservise falan mı veriyorlar diye kontrol etmek aklıma geldi. imei numaramı girdim sonuç şaşırtıcı.
İş emri:
M2459474
Kargo Giriş Tarihi:
Bitiş Tarihi:
Son Test Tarihi:
Kargo Çıkış Tarihi:
Tamir Bilgisi:
Durum:
Cihazınız işlem sırasındadır. şimdi benim cihazı 21 ine kadar bekletip teleserviceye mi yollamış Nokia care?
Kardeşim geçmiş olsun. Benim de L920 yi yere Bi düşürdüm ordaki herkesin içi cız etti. Telefonu aldım elime ama Bi dua ediyorum kaldırırken. Bi baktım sadece sol üst köşesinde Bi siyahlık vardı. Millet çok şaşırdı. Bu nokianın dayanıklılığına şaşıp kalıyorum açıkçası
Sonunda benimde düşme sonucu ekranım kırıldı
Bimeksten almıştım ve bimekse özel garantiside bulunduğu için oraya vericem çünkü bana gelene kadar cihaz temin edecekler. Ekranım iç tarafından kırıldı üst tabakada sorun gözükmüyor acaba ne kadar masraf çıkar ?
benimde 820 şuan kırık ve tamir yaptırmak istiyorum bana ne kadara mal olur ve kaç günde elimde olur yardımcı olurmusunuz iç ekranında çok büyük kırıklar var ..
peki nerde yaptırdınız yada bana numaranızı verirseniz telefondan görüşelim... gerçekten çok acil.. telefonumu 1 haftadır kullanamıyorum sürekli araştırıyorum..