Öneri Lumia 820 - Bu Programın Adı Ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 - Bu Programın Adı Ne?
Arkadaşlar merhaba, ben çok soru soruyorum kusura bakmayın Ancak şunu merak ettim, aşağıda resim paylaşıyorum. Bu resimdeki programın adı ne, yani bende cihazımda böyle birşey kullanabilirmiyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

here city lens ==>

Nokia bilen göz de Nokia haritalarda konumunu bul ve oradaki göze tıkla aynı görevi yapıyı

Benim bildiğim bu program zaten telefonlarda yüklü değil mi?

bende l820 var. Yüklü geldi. Here City lens veya tr ismi ile bilen göz

GDR 1 ile yüklü geliyordu Lakin GDR 2 ile yüklü gelmiyor. Gdr2 yi flashlayanlar Hatırlar.

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza programı yükledim, teşekkürler. Ancak birşey daha merak ediyorum ben benim dükkanımı buna eklemek istiyorum bu mümkünmü? Bekliyorum teşekkürler.

serinaga

Üye
Cihaza programı yükledim, teşekkürler. Ancak birşey daha merak ediyorum ben benim dükkanımı buna eklemek istiyorum bu mümkünmü? Bekliyorum teşekkürler.

Bunu NOKIA Türkiye ile görüş istersen, Nokia Haritalar ekibiyle paylaşarak ekletebilirsin belki ...

beats

Üye
buradan giriş yapıp ekleyebilirsin

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlarınız için, en kısa sürede dükkanımızı etiketliyorum, konu kapanabilir hepinize teşekkürler

beats

Üye
gerekli bilgilerden sonra işletmenin facebook hesabı varsa kolayca oluyor yoksa kartpostal seçeneği ile de işletme eklenebiliyor

yok ben biliyorum kendi işyerimi filan kayıt etmiştim ben bilen gözde nasıl ekleniyor onu soruyorum

beats

Üye
belki yeni güncellemelerde o kolaylık sağlanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...