metinmb407
Üye
Sırf sms ve whatsapp için almıyorum, ama önceliğim onlar. Almışken uzun soluklu kullanmak isterim o yüzden işlemci ve ram önemli benim için. 625 ve 720 yi de çok düşündüm. 625 ekranı büyük olduğu için istemedim. 720 ise ram ve işlemci düşük. Tek avantajları 2000 Mah batarya.
Soruyu şu şekilde soruyum bir de. Lumia 820 ortalama 150 sms ve 25 whatsapp mesajı ile beni sabah 8 den gece 11 e kadar, yani 15 saat idare eder mi?
Gerekli ekran ayarları, arka plan görevleri, çift tıklatma kilidi iptali, yerine göre şebeke değil de wi fi seçeneğinin daha az şarj tükettiğini varsayarsam 24 saat yeter. Benim şebeke üzerinden kullandığm bir netim yok zaten nereye gitsem wifi var. Okul da çalışırken internet takibi, forumlar, mağaza bağlantısı, oyun derken sabah %100 olan şarjım akşam 8-10 gibi %30 kalıyor.
Nokiayı bazen anlayamıyorum
ama internet paketi aldıktan sonra face twitter biraz sayfa gezintisi arada whatsapp mesajlaşma telefon derken akşam altı da sıkıntılara girer oldum 