Telefon Tavsiyesi Lumia 820 Batarya Performansı Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Batarya Performansı Nasıl?
Merhaba Arkadaşlar,
Lumia 820 almayı düşünüyorum. Telefonun batarya performansı nasıl? Günlük ortalama 200 sms yazan, 25 civarı WhatsApp üzerinden mesaj gönderen biriyim. Benzer durumlarda kullanan arkadaşlar batarya sürelerini yazarlarsa memnun olurum.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
200 sms ve whatsapp'a 3-4 saatte bitirirsin o bataryayı.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
O kadar kötü mü batarya performansı?

slmrt

slmrt

Üye
sms pek etkilemez akşama kadar sms atabilirsin whats app içinde 3g açmaya lüzum yok zaten akşamı cıkarırsın korkun olmasın

zırtvırt

zırtvırt

Üye
O kadar kötü mü batarya performansı?

Ben sadece whatsapp kullanıyorum, 4 saatlik kullanımda neredeyse 4 saatte şarj bitiyor. 3G kapat, ekran parlaklığını en düşük seviyeye alırsan belki 6 saati bulur 200 sms ile... 820'den öyle mükemmel bir batarya performansı bekleme bence kardeşim.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
O kullanım ile 1 günü rahat çıkarırsın sms fazla şarj yemez whatsapp içinde 2g ile kullanırsanız sıkıntı yasamazsiniz.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Eğer dediğiniz gibi ise o paraya değmez telefon. Yanlış mı düşünüyorum?
O kullanım ile 1 günü rahat çıkarırsın sms fazla şarj yemez whatsapp içinde 2g ile kullanırsanız sıkıntı yasamazsiniz.
Sizin batarya süreniz ne kadar?

smltrl

Üye
Konum falan her şey kapalı sadece 2g açık sabah kalkıyorum yatana kadar whatsappdan mesajlaşıyorum 10-14 saat arası gidiyor gayet iyi bence sen 1 günü rahat çıkarırsın

respection123

Üye
2000Mah Batarya performansı diğer cihazlara oranla çok iyi.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Eğer dediğiniz gibi ise o paraya değmez telefon. Yanlış mı düşünüyorum?
Sizin batarya süreniz ne kadar?
1,5 günü buluyor ama akşamları tekrar takabileyim diye 1 günde bitiriyorum.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Konum falan her şey kapalı sadece 2g açık sabah kalkıyorum yatana kadar whatsappdan mesajlaşıyorum 10-14 saat arası gidiyor gayet iyi bence sen 1 günü rahat çıkarırsın
Konumla zaten işim yok. Ama whatsapp ile 10-14 saat giderse SMS'ler 36 saati bulur diye düşünüyorum.
2000Mah Batarya performansı diğer cihazlara oranla çok iyi.
2000 değil hocam, 1650 mAh bataryası.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Konumla zaten işim yok. Ama whatsapp ile 10-14 saat giderse SMS'ler 36 saati bulur diye düşünüyorum.
2000 değil hocam, 1650 mAh bataryası.

Sen 820 ile günde 200 SMS atacaksın, üzerine whatsapp yapacaksın ona rağmen 36 saat gidecek o batarya?

Hayal kurma bence kardeşim, bırak 36 saati 16 saat gitsin öp de başına koy sen.

Marka fanatikliğinin lüzumu yok. -Ki 820 hakkında gece video çekim kalitesizliği/wifi bağlantı sorunları ile ilgili çok fazla da şikayet var. O kadar para vereceksin, lütfen iyice araştır, pişman olma derim.

smltrl

Üye
Sen 820 ile günde 200 SMS atacaksın, üzerine whatsapp yapacaksın ona rağmen 36 saat gidecek o batarya?

Marka fanatikliğinin lüzumu yok. -Ki 820 hakkında gece video çekim kalitesizliği/wifi bağlantı sorunları ile ilgili çok fazla da şikayet var. O kadar para vereceksin, lütfen iyice araştır, pişman olma derim.

Şimdi 36 saat derken bu adam günde 7 saat uyusa telefonu 17 saat kullanmış oluyor ki tahminimce bu kullanımdan sonra %30 falan şarjı kalır gece yatsa sabaha 25le çıkar oldu 24 saat. Kalan %25le de 6 saat daha kullansa etti 30 saat. Fanatiklikle Alakası yok gece çekimi kötü olabilir ama wifi sorununu ilk kez senden duyuyorum

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi

Hocam marka fanatikligi ile alakası yok. Uzun zamandır nokia kullanmıyorum ben. Bu telefonu ikinci telefon olarak alacağım. Zaten S4 kullanıyorum. O yüzden kamerayla wifi ile isim olmayacak. Amacım Windows Phone denemek.Sizin tavsiye edeceğiniz bir telefon var mı? Uzun batarya ömürlü? Normalde blackberry 9790 bold kullanıyordum dün sattım. Günlük 200 sms ve 25 whatsapp mesajına rağmen 60 saat kullanabiliyordum. Ama sırf blackberryler bis gerektirdiği için sattım. Varmı benzer batarya ömürlü telefon öneriniz?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Asha 50X serileri içinde Whatsapp uygulaması yayınlandı. Sanırım onlarda sizin işinizi fazlasıyla görüp batarya yönünden mutlu edecektir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Asha 50X serileri içinde Whatsapp uygulaması yayınlandı. Sanırım onlarda sizin işinizi fazlasıyla görüp batarya yönünden mutlu edecektir.
arkadaş wp denemek isityor asha degil kardeş ben sana 820 dense 720 öneririm daha güzel gibi duruyor bence ben olsam hem wp denemek adına çok yüksek fiyatlı degil ancak orta seviye bir telefon diyebiliriz

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
W
arkadaş wp denemek isityor asha degil kardeş ben sana 820 dense 720 öneririm daha güzel gibi duruyor bence ben olsam hem wp denemek adına çok yüksek fiyatlı degil ancak orta seviye bir telefon diyebiliriz
Wp denemek istiyorum evet. Ikinci el almayi düşünüyorum. 820 ile 720 arasında fiyat farkı yok ikinci elde. O yüzden 820 hem 1.5 Ghz olması hem 1 gb ram olmasi daha cazip geliyor.

metinmb407

Üye
Şimdi sırf bataryaya bakarak 820 ye değmez değerlendirmesi yanlış derim. Her telefonun üstün veya eksik olduğu yönler de var. Şu var batarya mah bu telefona yetersiz ama diğer yönleriyle gayette alınabilir bir telefon. 820 den batarya haricinde herşeyiyle memnunum. Eşimde de 620 var o da çok memnun. Şu var işlemci ve ram gerçekten kendini belli ediyor. WP denemek istiyorsanız, sadece whatsapp ve sms kullanacaksanız ve batarya sizi düşündürüyorsa batarya kapasitesi daha üst olan telefonlara bakın derim. 625 in işlemci hızı 1.2 ghz 2000 mah, 720 nin işlemci hızı 1.0 ghz ve 2000 mah.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sırf bataryaya bakarak 820 ye değmez değerlendirmesi yanlış derim. Her telefonun üstün veya eksik olduğu yönler de var. Şu var batarya mah bu telefona yetersiz ama diğer yönleriyle gayette alınabilir bir telefon. 820 den batarya haricinde herşeyiyle memnunum. Eşimde de 620 var o da çok memnun. Şu var işlemci ve ram gerçekten kendini belli ediyor. WP denemek istiyorsanız, sadece whatsapp ve sms kullanacaksanız ve batarya sizi düşündürüyorsa batarya kapasitesi daha üst olan telefonlara bakın derim. 625 in işlemci hızı 1.2 ghz 2000 mah, 720 nin işlemci hızı 1.0 ghz ve 2000 mah.

Sırf sms ve whatsapp için almıyorum, ama önceliğim onlar. Almışken uzun soluklu kullanmak isterim o yüzden işlemci ve ram önemli benim için. 625 ve 720 yi de çok düşündüm. 625 ekranı büyük olduğu için istemedim. 720 ise ram ve işlemci düşük. Tek avantajları 2000 Mah batarya.
Soruyu şu şekilde soruyum bir de. Lumia 820 ortalama 150 sms ve 25 whatsapp mesajı ile beni sabah 8 den gece 11 e kadar, yani 15 saat idare eder mi?

smltrl

Üye
Sırf sms ve whatsapp için almıyorum, ama önceliğim onlar. Almışken uzun soluklu kullanmak isterim o yüzden işlemci ve ram önemli benim için. 625 ve 720 yi de çok düşündüm. 625 ekranı büyük olduğu için istemedim. 720 ise ram ve işlemci düşük. Tek avantajları 2000 Mah batarya.
Soruyu şu şekilde soruyum bir de. Lumia 820 ortalama 150 sms ve 25 whatsapp mesajı ile beni sabah 8 den gece 11 e kadar, yani 15 saat idare eder mi?
Evet çok rahat yeter sana 820 kullanıyorum yukarda açıkladım kendi kullanımımı

Üst Alt