lumia 820 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 aldım
arkadaşlar lumia 920 im vardı deneme amaçlı 820 de aldım 820 nin 920 den eksiklikleri nelerdir hangi oyunları açmaz sarj kalibrasyonu aynımı bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler :D

alical33

alical33

Üye
oyun yönünden bi farkı yok ikiside aynı donanıma sahip saadece ekran ve kamera farkı var

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Eniştem benden önce almıştı.Kullandım bir gün ayarlarını ben yaptım ona sonra l820yi denedim baktım ki sadece kamera ekran felan farkı var hem L820 alayım hemde kasko yaptırayım dedim.

İyi tercih L920 lerde çıkan sorunların hiçbirini ben yaşamadım ve L820ye sahip olan kişilerden duymadım.

MrExpert

MrExpert

Üye
Para bol galiba deneme amaçlı L820 alıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: avast
HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
evet para sıkıntısı yok ı phone altı gelsin onu denicem

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hayırlı olsun toprağım.Keşke bekleyip Türkiye'de de satılacak olan 925 miydi yoksa 928 miydi onu alaydın :)

saliherkinkoc

Üye
hayırlı olsun kardeş , 820 gerçekten wp8 platformunda iyi bir cihaz fakat hafızası çok sıkıntı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
aynen bende ona şaşırdım 925 gelecekti , keşke denemek için almasaydın şuan lumialar çok fazla para etmiyor gibi.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa 920 yi satım 925 alırım

- - - Eklendi - - -

aynen bende ona şaşırdım 925 gelecekti , keşke denemek için almasaydın şuan lumialar çok fazla para etmiyor gibi.
ben lumia 920 yi 1300 tl verdiler ama vermedim bence iyi

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun kardeş , 820 gerçekten wp8 platformunda iyi bir cihaz fakat hafızası çok sıkıntı
sağol hafıza bencede öyle

marazruno123

Üye
Yurtdışından 1020 aldırsaydın süper telefonmuş :)

sekajmer

sekajmer

Üye
720 oyunlarda sorun çıkartıyor 820 iyidir ;)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
banada deneme amaçlı 1020 alabilir misin?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt