FirstPioneer
Üye
Tamam hocamm iyi bir seçim yapmişsin fena değil ama destek kesilecek yeni uygulama çikmayacak ofjs iyi kişiselleştirme kisitli bu kadararkadaşlar konuyu toparlayabilirmiyiz acaba ben bu sistemde yeniyim ve konu nedense sistem konusunda yardım etmekten çıkıp sistemi eleştirmeye gidiyor yada başka sistemlerle karşılaştırmaya. ricam bana wp sistemi ve lumia 800 le ilgili ipuçları bilgiler vermeniz. tekrar teşekkür ediyorum Anlayışınız için.
çok teşekkür ederim aldım pazartesi elimde olacak inşaALLAH...Ben 800 kullaniyorum ali arkadasimiz cihazla ilgili detayli aciklamalar yapmis zaten pisman olacaginizi tahmin etmiyorum aldiysaniz hayirli olsun
bu wp de mesala müzik dinliyorken onu arkaplanda çalışmaya bırakıp yeni bir uygulama açmak mümkünmü?
evet muzigi arkaplana atip başka bir uygulama acabilirsin veya internette gezinebilirsin.
Hayırlı olsun arkadaşım,güzel cihaz almışsın.darısı bizlerin başına
peki ama nasıl?
- - - Eklendi - - -
inşallah
bilgiler için tşk ederim sabah telefonum elimde olacak bi günüm aralıksız kurcalamakla geçecekverdiğiniz her bilgi işimi kolaylaştıracak çokkkk tşk ederim.
Amin abi.Hayırlı olsun arkadaşım,güzel cihaz almışsın. Darısı bizlerin başına
nokiadload sürücü bulunamadı
usb giriş aygıtı kullanıma hazır
usb bileşik aygıt kullanıma hazır
windowsphone usb kullanıma hazır
nokia lumia 800 kullanıma hazır
lumia 800 ü win7 pc ye bağladığımda bu şekilde bir yükleme oluştu telefonum kilitlimi demek kilitsizmi demek oluyor acaba?
resim yükleyemedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?