lumia 800 hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia 800 hacklendi
Uzun zamandir beklenen an geldi ve lumia800 hacklendi.
Filipinli bir hacker olan x-shadow nokia lumia800e custom rom flashlamayi başararak cihazini unlock yapti. Tabi şimdilik cok basit bir yontem degil ama artik cihazlarin rootlanmasi unlock edilmesi ve simkilidinin acilmasinin yolu acildi.

Tepkiler: El Hadimi ve Cihanî Sultan
teşekkürler Ali abi anlayışın için ayrıca teşekkür ederim forumda forever number one'sin

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
artik bootloader kilidiyle ugrasmadan ayni symbiandaki cfw yukleme işlemine benzer bir işlemle cihazlari unlock etmemiz işten bile degil.

bunu bide basitleştirilerse harikja olacak basitleşmesede olur yöntemi video halinde gerekli proığramlarıda bişekide verseler oy oy oy dadından yinmez olur

MrTech

Üye
Evet Gittikçe Dünya'da Hack ve Güvenlik Aşımı Artıyor

- - - Eklendi - - -

Abi Haber İçin de Teşekkürler

kadem115

Üye
heyyt ulen be helal sana filipinli

eRdaL.

Üye
Tsk ler dort gozle bekliyorum

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işte bu ya helal olsun elemana en çok beklediğim şey buydu windows phone cephesinde.

eRdaL.

Üye
Nasil yapildiginin bilgisi yokmu denesek

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasil yapildiginin bilgisi yokmu denesek
var ama cok karışık ben bile yapmaya cesaret edemedim daha. aslında daha dogrusu anlayamadım tam olarak ama direk kabloyla cihazı pcye baglayıp olmuyor.
bilgi alabilirsiniz.

abi sen bunu zahmet olmazsa tercume edersen ben deney kurbani olurum anlamasamda

Adam Cihazın İçini Açmış Öylemi Hacklemiş Kimse Buna Teşebbüs Bile Etmez Sanırım

eRdaL.

Üye

yok benimde yapabilecegim bisey degil bu sistem

cihazın karnını yarıp ameliyat etmem elbette ama yazılımla olan işlerdense en fazla cihazım çöker mantığıyla denerdim başka ne olabilir ki

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
box kullanarak flashlamiş adam. Ama herhangi bir box olur mu yoksa haberdeki box mi gerekli bilmiyorum. Benim box lumia900 e flash atmadi mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...