emz
Üye
Abi önümüzdeki aylarda 730 ve 830 a bakacağım. Eğer uygun fiyatlı cihazlar olurlarsa direkt onları alacağım. Özellikle 830 şöyle 900₺ olsun ilk işim onu almak ama daha pahalı olursa zor. Ki 730 da 800₺ falan olursa sanırım ona kayarım. Ama 830 da ön kamera biraz düşük. Ama kapasitif tuşlar çok cezbediyor. Fiyatlara göre bakarız artık.Bu ozelliklere bakınca bu kesinlikle 730 özellikleri. Ben 830 u 13mp kamara ile bekliyorum ya varya umarım artık pil konusunda adam akıllı şeyler yapmışlardır yoksa çok sövecem bunlara
Abi önümüzdeki aylarda 730 ve 830 a bakacağım. Eğer uygun fiyatlı cihazlar olurlarsa direkt onları alacağım. Özellikle 830 şöyle 900₺ olsun ilk işim onu almak ama daha pahalı olursa zor. Ki 730 da 800₺ falan olursa sanırım ona kayarım. Ama 830 da ön kamera biraz düşük. Ama kapasitif tuşlar çok cezbediyor. Fiyatlara göre bakarız artık.
kardesim baktım 1 gb rammmmHaber için teşekkürler kesin 512mb ramı vardır
Lumia 830'a 13 MP arka kamera kesin gibi. Önemli olan batarya ve o da muhtemelen 2000 mAh üzerinde olacak.Bu ozelliklere bakınca bu kesinlikle 730 özellikleri. Ben 830 u 13mp kamara ile bekliyorum ya varya umarım artık pil konusunda adam akıllı şeyler yapmışlardır yoksa çok sövecem bunlara
Lumia 830'a 13 MP arka kamera kesin gibi. Önemli olan batarya ve o da muhtemelen 2000 mAh üzerinde olacak.
Türkiye için neye denk gelir vergilerle falan?Cihazın Ağustos ayı sonunda 240$ bandından çıkabileceği belirtiliyor.
Lumia 830'a 13 MP arka kamera kesin gibi. Önemli olan batarya ve o da muhtemelen 2000 mAh üzerinde olacak.
Lumia 930'da 2420 mAh batarya varken, 830'a daha yüksek batarya koyacaklarını düşünmüyorum. Tabi olsa güzel olur5 inç ve pil konusunda da 2600 ü geçerlerse 830 da işte benim telefonum derim.
Sonuçta işlemcisi de 820 ye göre daha enerji tasarruflu. Öyle olunca 2600 üzeri pilde iyi bir performans gösterir. 820 de yaptıkları bu pil hatasını umarım 830 da yapmazlar. 820 de piş performansı açıkçası berbat
Bence Lumia 830'u ve fiyatını görmeden karar vermeyinBi de yeşilini görelimBir sonraki telefonum olabilir kendisi.
Bence Lumia 830'u ve fiyatını görmeden karar vermeyin
Bu aralar turuncu ve yeşil moda herhaldeBi de yeşilini görelimBir sonraki telefonum olabilir kendisi.
Evet bu yılın Lumia renkleriBu aralar turuncu ve yeşil moda herhaldesarıyı isteyen yok
Erken çıksın da o da olurBence Lumia 830'u ve fiyatını görmeden karar vermeyin
Lumia 730 ve Lumia 830! Görseldei kamera lensi dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama aşağıdaki Lumia 830'a çok benziyor. Ayrıca bu çerçeve Pureview kamera habercisi.4 Eylül'de Lumia 730 tanıtılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?