respection123
Üye
-
Konu Sahibi
-
neden kalmasınki ?620 ye 520 ye gelirse herhalde 5 saatte şarj marj kalmazbence 720 nin 2000mah bataryasına güvenerek bu desteği veriyorlar
yani şarja etki etsede okadar etmez.ben 625 de kullanıyorum bu özelliği. Şarja etkisi hiç fark edilmiyor bence.
yani zaten att lumia 520 sinde bu özellik aktif olarak kullanılmaktadır ki bizde neden olmasın aynı cihazşarjla ne alakası var Allah aşkına glance ekranı mı bu sürekli aktif olsun
ayarlarda "pil ömrünün azaltır." yazıyor.şarjla ne alakası var Allah aşkına glance ekranı mı bu sürekli aktif olsun
altı üstü %3 azaltırayarlarda "pil ömrünün azaltır." yazıyor.
arkadaşlar zaten sistemde ayarlarda dokun a basınca 520 620 720 de 2.3 sn lik bi bug oluşuyor vençşft tıkla aç geliyor ama basılmıyor buyuk ihtimal tum cihazlara gelir biliyorum şimdi hepiniz dokun ayarına girdinizbizede gelmesi lazım açıp açmamak bize kalmış
pardonda bilmiyorsunuz galiba Att Lumia 520 cihazında aynı ozellik bulunnktadır. İnceleyebilitsinizki 625 bataryasıda ustun bir batarya değil. Bide çalışma sistemi galibaha ekrana bir kere tıklayınca devreye giriyor ikincide açıyor.Beyler bilmeden etmeden konuşmayın ya. Şarşa ne etksi olacak yazmışsınız. Bir duşunun elektrik kullanmadan sizin dokunduğunuzu nasıl algılayacak? Ayrıca bu elektriği ekrana surekli vermek zorunda. Sonuçta her telefonun bir standartı var bu standartında altna inmemek için bazı özellikleri kırpıyorlar mecburen. Çift dokunma gayette batarya harcar bunun etkisi 520 de 720 ye göre daha fazla gibi görünür kullanıcılara.
o Knock 520 Ye Gelicek!O çift tık 620'ye de gelecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?