Haber Lumia 638, 1GB Ram'le Çin'de satışa sunuldu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 638, 1GB Ram'le Çin'de satışa sunuldu
Nokia'nın daha önce de hakkında iddialar ortaya atılan Lumia 638 modeli 1gb RAM versiyonuyla Çin'de satışa sunuldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Nokia Lumia 630 uygun fiyatla satışa sunulmasına rağmen 512MB RAM'e sahip olması nedeniyle oldukça fazla eleştiriye maruz kalıyordu. Lumia 638 ise 4G LTE ve 1GB Ram'li olarak 190$ fiyatla satışa sunuldu
 

Ekli dosyalar

dakamon

Üye
Türkiye ye gelirse 630 u öldürür
 
Tepkiler: Rainesto

MaxipmaN

Üye
harbi cıvıttılar bune ya hergün model çıkıyo
 
Tepkiler: Rainesto

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saçma gelebilir aynı cihazın 1GB RAM versiyonu olduğu için. Fakat Çin'de bile arada 60$ fark olduğunu unutmayın. Bu rakam sizlere az veya komik gelebilir defalar genel olarak düşünüldüğünde neredeyse %50 pahalı oluyor cihaz. Bu rakamlara telefon alabilen insanlar için bu rakam büyük bir fark gerçekten.
 

dakamon

Üye
60 dolarlık bir artış Türkiye şartlarında o telefonun üzerine en az 200 tl daha koy demektir. Oda minimum.
60 dolar=120 tl +kdv +ötv+ ıvır zıvır=200 tl
 

fk555897

Üye
Neden Çin'de çıktı ilk defa
 

Emre

Üye
sırf Nokia hergün lumia çıkarıyor diye terk etim hadi onlara güncelleme yetiştir bakalım nokia
 

PureFood

Üye
Neden Çin'de çıktı ilk defa
Çin'de ilk değil bu. İlk kez 920'de yapmışlardı, 920T adında, 8960T işlemci ve Adreno 320 vardı, geyiğini yapmıştık taa 2012 sonunda getirtmek lazım falan diye ilk kullanan arkadaşlarla. Sonra 925T, 720T falan diye global olanlardan bir tık önde modellerle devam ettiler, ilginç bir politika tabi bence.
 
Abi Bunlar Bizimle Kafa buluyor varya fıstık gibi cihaz yapıyorsun flaş koymuyorsun illa bir şey kesecekler.
625'dede flaş var 512 mb