Lumia 620'ye Mat Mı Yoksa Parlak Ekran Jelatini Mi Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620'ye Mat Mı Yoksa Parlak Ekran Jelatini Mi Alayım?
Lumia 620'ye Mat Mı Yoksa Parlak Ekran Jelatini Mi Alayım?Hangisinde telefonun ekranı jelatin takılmamış gibi görünür ve parlaklığını etkilemez?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son yazdığın iki kritere uygun jelatin : Parlak

evarietyw

evarietyw

Üye
mat jelatin insanı telefondan soğutuyor :)kesinlikle parlak tavsiye ederim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya zamanında parlak parmak izi bırakıyor diye ne korkutmuşlardı beni hep mat alırdım. Şuan lumia 920 de bile mat takılı. Gidip parlak alacağım :/

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

darkwaters

Üye
Ben de l820 ime mat jelatin takmıştım fakat ben parlak bulamadığım için mecburiyetten taktım, insanı cidden telefondan soğutuyor görüntüyü dağıtıyor bu sebepten ben de parlak tavsiye ediyorum parlak jelatin daha çabuk çiziliyor iz bırakıyor vs diyorlar fakat jelatin dediğin kaç paralık bişey ki 2 ayda bi değiştirirsin telefonu ağız tadıyla kullanırsın hatta ben hiç jelatin kullanmama taraftarıyım ama illa kullanacaksanız parlak tavsiyemdir, mat jelatine 1-2 hafta tahammül edebildim sonra söküp attım :)

Türe

Türe

Üye
Mat favorim.

skynet

Üye
Hiç bişey kullanma orjinal takıl :oke:

avast

avast

Üye
once mat taktir bir iki hafta kullan sonra parlaga don farki gor

luckysleven

luckysleven

Üye
Şeffaf olan parmak izi bırakır hele ki yaz aylarındayız ter izi vs izler kalır ekranda ama temizkende ekranda koruyucu olduğunu anlamazsın .

Mat hiç iz bırakmaz , hatta bana göre ekran üzerinde daha rahat kayıyor parmak . Ama beyaz ve açık arka planlarda rengi dağıtıyor ama gözün alışıyor biryerden sonra

Bence mat daha güzel : )

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
mat al bence

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bence mat al.

Berk E.

Üye
Mat iyidir ;)

alicanhizlan

Üye
Kesinlikle parlak al. Zaten güneşte adam akıllı gözükmüyor ekran mat aldın mı iyice berbat olacak

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Parlak aldım arkadaşlar tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu çözüldüğüne göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt