lumia 620 yi alan varmı arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 yi alan varmı arkadaşlar
arkadaşlar lumia 620yi alan arkadaşlar varmı aranızda ve alan olduysa ilk izlenimlerinizi yazababilirmisiniz ?

Samet.25

bende merak ediyorum nasıl cihaz alanlardan rica edelim sorunları varmı veya çok mu harika ?

ZzZz11

ZzZz11

Üye
bende merakla bekleyenlerdenim, kart kesim tarihinden sonra 1 adet almayı düşünüyorum. Eline ulaşan arkadaşlar yorum ve gözlemlerini aktarırlarsa bilgi sahibi oluruz.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
İşletim sistemi WP8 olacağı için stabil olacağı kesin :) Diğer Lumia cihazlardan gördüğümüz kadarı. Donanım farklılığı haricinde güzel bir telefondur diye ümidediyorum..

Samet.25

maxicep üyelerinden alan yok heralde

süper nova

süper nova

Üye
Belki de halen bayilere gelmemiştir internet mağazasında 1 şubattan itibaren gönderime başlanacak diyordu. Belki de bu tarih bayiler için de geçerlidir. Bayiye soran oldu mu ? Tabi eğer kanyon mağazasındaki tanıtıma giden olduysa oradan almış olanlar olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben Türkcell İletişim Merkezinde çalışıyorum bizim bayiye hala gelmedi cihaz.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
m542tf

m542tf

Üye
14 şubatı beklicem belki kampanya yaparlar.

caglar b

caglar b

Üye
çok tatlı ve kibar duruyor fiyatıda uygun ama donanım sıkıntı çıkarırmı acaba :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın; Lumia 620'yi şimdilik sadece tanıtımının yapıldığı Kanyon Mağazasında satışa sunduklarını, gelecek haftadan itibaren tüm Turkcell merkezlerinde satışa sunulacağını belirtmiş.

Yani bu haftasonu veya gelecek haftabaşından itibaren Lumia 620'yi tüm Turkcell İletişim Merkezlerinde bulabileceksiniz.

Eğer sabrım yok bu hafta alacağım diyorsanız adres :kıskıs:

rapman

rapman

Üye
Yakin bir arkadasima aldiracagim. Fiyatina gore gayet iyi bir cihaz.

mad-x

mad-x

Üye
Ben 920 aldım ve çok memnunum, eşimede kırmızı bir 620 almayı düşünüyorum. Lumia ailesi olucaz :D

man20

man20

Üye
ailecek lumia kullanıyoruz :D (doğru değildir)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bize de bugün haberi geldi haftaya gelecekmiş ben doğubanktan 820 mi alsam yoksa buradan 620 mi alsam sözlüme kararsızım :hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
acaba her Turkcell iletişim merkezine gelecek mi?
bugün sordum bizim buradaki en yeni ve en büyük TİM'e '"şuan bizim listemizde yok eğer sipariş verirsen getiririz" dedi.
ya adam telefonun 1şubatta geleceğinden ve yeni çıktığından habersiz yada işi bilmiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kıyıda köşede kalan TİM'ler maalesef öyle.
Büyük TİM'lere muhtemelen önümüzdeki hafta içinden itibaren gelecektir.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kıyıda köşede kalan TİM'ler maalesef öyle.
Büyük TİM'lere muhtemelen önümüzdeki hafta içinden itibaren gelecektir.
hmm.
yaşadığım yerede herşey en son geliyor ya ne kadar şanssızım.
ne isterdim istanbulun ortasında biryerlerde oturmayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt